Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'ye geldi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük program için Baba Ocağı Rize'ye geldi.

Gece saatlerinde helikopter ile Güneysu İlçe Stadına iniş yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine gelişinde vatandaşları selamlayarak konuşma yaptı.

İlçe merkezinden Merkez mahallesindeki evine geçişte kendisini gecenin geç saatlerine rağmen bekleyen hemşehrilerine hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Erdoğan, “Bu saate kadar bizleri beklediniz. Bizlerde malum yoğun bir çalışma içinde yeni dönemin çalışmalarını yapıyoruz. Ülkemizi inşallah yeni döneme tekrar hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle özellikle bölgemizde gerek Rize gerek Ordu, Giresun, Trabzon buralarda bir çok sel afetleri oldu. Bu afetlerde mağduriyetler yaşandı. Bu mağduriyetleri yaşayan tüm ailelere şahsım, milletim adına geçmiş olsun diliyorum. Bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabiî ki karşılayacağız” diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize programı kapsamında Cumartesi günü saat 15.00'de hemşehrilerine hitaben miting düzenleyecek. Ayrıca günübirlik olarak Bayburt, Gümüşhane ve Trabzon illerine de ziyaret gerçekleştirerek teşekkür mitingleri düzenleyecek.