Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye Rize'de yoğun ilgi

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, aday tanıtım toplantısı için Rize'ye geldi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan İnce, seçim öncesi herkesin üzerine geldiğini ve kendisi hakkında bir karalama kampanyası yürütüldüğünü ifade ederek, “Herkes saldırıyor. FETÖ'cüler, PKK'lılar, troller, hazine beslemeleri, belediye beslemeleri. Gün geçmiyor ki bir sahte belge çıkmasın. Eşimin olmayan cipi. Yok öyle bir şey. Bırak hanımı, sülalemde yok. Deli saçması. Mesaj attım, ‘İftira atıyorsun. Bunu düzelt. Sana dava açarım' dedim. Bir gazeteciye dava açmak istemiyorum. Kolay kolay açmıyorum. Mesaj atmış bana, ‘Muharrem İnce iddiaları reddediyor. Bugün için saat 4'de yayına bekliyorum'. Ne büyük adam. 'Neredesin, müsait misin, uygun musun?' yok. Evet, Rize'deyim gel. Buna dava açacağım. Kazandığım parayı da Memleket Partisi'ne bağışlayacağım" dedi.

Seçilmesi halinde işinin zor olduğu inancında olduğunu belirten İnce, "İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz. İftiralar, karalamalar, sahte belgeler havalarda uçuşuyor ama bunlara boyun eğeceğimizi zannediyorlar. Asla boyun eğmeyeceğiz. Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

İnce'nin konuşmasının ardından aday tanıtım toplantısı, milletvekili adayları Atilla Kayhan, Nihal Demir ve Furkan Kazmaz'ın tanıtılmasının ardından tamamlandı.

Cuma namazını merkezdeki Şeyh Camii'nde kılan İnce, daha sonra Atatürk Caddesi'nde esnafı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. İnce'ye gençlerin ilgisi ise yoğun oldu.