Crovu Tüm Sosyal Medya Hizmetleri

TAKİP ET

Sosyal medya, teknolojinin gelişimiyle beraber oldukça büyük bir önem kazanmıştır. Gelişen ve her geçen gün büyümeye devam eden sosyal medya içerikleri, bünyelerinde yer alan kullanıcı sayılarını arttırmıştır. Bu hızda bir büyüyüş, bireysel hesaplarla beraber firmaların ilgisini de arttırmıştır. Hem büyük hem de küçük firmalar artık; geleneksel reklam anlayışlarından yavaş yavaş uzaklaşarak, sosyal medya platformlarının gücünü kullanıp, kendi hizmetlerini tanıtma yoluna adım girmişlerdir. Gelişen bu gücün her daim farkında olan Crovu Sosyal Medya Hizmetleri, farklı platformlarda geçerliliğini sürdüren hizmetlerini, uygun paketler halinde kullanıcıları için sunmaktadır.

Crovu Takipçi Hizmetleri

Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı, öncelikli olarak Instagram olmak üzere Twitter, Youtube ve Facebook platformları için takipçi hizmeti verir. Crovu takipçi hizmetleri diğer bütün hizmetlerinde olduğu gibi, takipçi alım sürecini de ivedilikle sürdürmektedir.

Kullanıcılar için sunulan özgün Instagram paketlerinde; otomatik beğeni paketi, beğeni paketleri, takipçi hizmeti ve görüntüleme paketi bulunur. Instagram platformu için takipçi satın alımının en hızlı ve en güvenilir yolu her daim Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı ile sürdürülür. Bütün bütçelere ve ihtiyaç duyulan takipçi sayılarına göre farklı paketleri sunan Crovu Ajansı, ödeme işlemlerinin ardından yüklenecek takipçileri anında teslim eder.

Siparişlerin onaylanmasından sonra 7/24 şekilde otomatik olan takipçi gönderim süreci başlar. Hesaplara yüklenen takipçilerde herhangi bir azalma yaşanması durumunda Crovu, bu durumunun telafi edileceğinin garantisini vermektedir. Ajans Crovu ile iletişime geçmeye dahi gerek kalmadan 24 saatte bir otomatik şekilde telafi düzenlemesi yapılır. Ajans bünyesinde bu düzenleme sistemi mevcuttur.

Crovu Sistemlerinin İşleyişi

2016 senesinde kurulan ve günümüze kadar süregelen Crovu Otomatik Telafi Sistemi ile Crovu müşterileri; ödeme işlemlerinin hemen ardından meydana gelebilecek herhangi bir takipçi kaybı olduğunda hiç vakit kaybetmeksizin otomatik şekilde takipçi güncellemesi avantajıyla karşılaşmaktadırlar. 30 gün süresince, otomatik telafi garantisi de sitenin içinde bulunmaktadır. Crovu için bütün müşterileri, birer referans kaynağıdır. Her bir memnun geri dönüş; ajansa yazılan bir artıdır. Satış sonrasında görüşlerinizi bildirmenizle beraber tarafınıza indirim imkanı bulunmaktadır. Hafta içinde; hem telefon hem de mail aracılığıyla sorularınızı ulaştırabilirsiniz. En geç 30 dakika içinde geri dönüş yapılmaktadır.

Crovu İle Güvenilir ve Hızlı Hizmetler

Türkiye’nin en önde gelen sosyal medya ajansı olarak Crovu, başarısının yapı taşlarını kullanıcılarından aldığı geri dönüşler ve sağladığı hızlı işlem olanağı şeklinde tanımlıyor. Bünyesinde bulunan destek ekibi sayesinde, satış öncesinde aklınızda bulunan ve merak ettiğiniz her soruya; diğer bütün hizmetlerinde olduğu gibi hızlı şekilde geri dönüş sağlıyor. Satışın sonrasında ya da öncesinde yaşanacak aksiliklerde ve sorunlarda Crovu destek hattı sayesinde çözüm yoluna hızlıca ulaşabiliyorsunuz. Bütünüyle güvenilir olan ödeme sistemi sayesinde rahatça ve kolay şekilde ödeme oluşturabilir, verdiğiniz siparişlerin takibini sürdürebilirsiniz.

Crovu Sosyal Medya Hizmetlerinin Avantajları?

Crovu Sosyal Medya Ajansının müşterileri için sunduğu hizmetler sayesinde, organik takipçi kitlesi hesabınıza yüklenir. Hesabınıza gelen organik takipçilerin yorumları ve beğenileri sayesinde, takipçi satın alan hesaplar her geçen gün daha da büyüyecektir. Fotoğrafların beğeni sayılarındaki artışa birlikte yapılan yorumlar da artıyor. Organik bir şekilde yorum ve beğeni sayılarının artması beraberinde hesapların görünürlük düzeyini ve Instagram platformunda ''Keşfet'' bölümüne çıkabilmeyi arttırıyor. Keşfet bölümüne çıkma şansı yükselen ve her daim çıkmaya başlayan gönderiler hesabın daha geniş bir kitleye yayılmasına olanak sağlıyor. Bu özellik sayesinde esasen firmalar; sundukları hizmetlerini veya bünyesindeki ürünleri geniş olan potansiyel müşteri ağına göstermiş oluyor.

Crovu Tüm Sosyal Medya Ajansı Hizmetlerinin Detayları

Crovu Sosyal Medya Ajansı, 6 sene içerisinde pek çok tecrübe kazanmış ve alanında uzmanlaşmış ekipten oluşur. Sektörel anlamda uzmanlaşan bu ekip; müşterilerinin isteklerini çok iyi bir biçimde analiz eder ve platformları sıkı şekilde takip eder. Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak bünyesine dâhil ettiği hizmetlerini genişletmektedir. Farklı pek çok firmayla çalışan Crovu; sektörün ilk ve en eski şirketi olarak da bilinir. Ajans olarak, ödeme esnasında tarafınızca aktarılan bilgilerin gizliliğine son derece önem verirler. Crovu aracılığıyla yapacağınız bütün işlemlerde bilgileriniz, 3 kişilerle katiyen paylaşılmamaktadır. Bütün ödemelerinizi, 256- Bit SSL koruması ile gerçekleştirirler.

Crovu Sosyal Medya Paketleri

Crovu ile hızlı, güvenilir ve kolay bir sürece adım atmış olursunuz. Sosyal medya platformlarınızı büyüterek daha fazla kişiye ulaşmak için Crovu'dan takipçi satın alın.