Çoruh EDAŞ yetkilileri Derepazarı'nda

TAKİP ET

Çoruh EDAŞ yetkilileri, Derepazarı'nda İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanını ziyaret ederek ilçenin şebeke dağıtımı ve sorunlarıyla ilgili fikir alış verişinde bulundular.

Derepazarı İlçe Kaymakamı Selçuk Köksal, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül diğer ilçe ve belediye yetkilileri ile Çoruh Edaş Bölge Müdürü Mehmet Aydın, Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, Rize Yatırım Grup Şefi Serkan Nazıkoğlu ve Derepazarı İşletme Şefi Mehmet Çemberci’nın katılımıyla düzenlenen toplantıda, İlçedeki elektrik dağıtım şebekesinin ana konuları ve alınacak tedbirler ile yapılacak hizmetler konusunda önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Yapılan görüşmeden sonra Derepazarı elektrik dağıtım şebekesinde yapılması planlanan önemli yatırım işleri karar altına alınarak Çoruh Edaş’ın bölgedeki faaliyetleri konusu toplantıda değerlendirildi.

Çoruh Edaş yönetimi, Derepazarı ilçesinde toplantı yapmaya davet edip ilçe yönetimiyle fikir alış verişinde bulunma kararı alırken, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ziyaret dolayısı ile Çoruh Edaş yönetimine teşekkürler ettiler.