Çoruh Edaş iş güvenliği tedbirlerini artırıyor

TAKİP ET

Çoruh Edaş, Rize İl Müdürlüğü, çalışanlarının kazaya uğramaması amacıyla her yıl 4-10 mayıs tarihleri arasında kutlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla sahada çalışanlarla iş güvenliği tedbirlerini artırmaya devam ediyor.

Çoruh Edaş Rize İl Müdürlüğü çalışanları olarak,  Rize’deki dağıtım hizmetlerini yürütürken iş sağlığı ve güvenliği konusunda tüm birimlerimizce iş sağlığı ve güvenliği konusunda en üst seviyede tedbirler alınarak ve uygulanarak elektrik dağıtım hizmetlerini yürütmeye 2018 yılında da yaklaşık 400 kişilik  ekibimizle  devam etmekteyiz.

Sahada çalışmaları yürütürken önceliğimiz iş güvenliği, iş güvenliğinin tedbirlerinin alınması ve her çalışanımız tarafından  uygulanması  kültürünün  yaygınlaştırılması amacıyla  uzman personellerle  her gün sahada iş başı eğitimleri, iş başı konuşmaları, haftalık değerlendirmelerimizle iş sağlığı noktasında  sevk ve  idareyle paylaşarak  elektrik dağıtım hizmetlerini yürütmekteyiz.

Yaptığımız her projede, ekip çalışmalarında abonenin sayacına kadar  olan sistemde  görevimizin başında  iş sağlığı ve güvenliği anlayışıyla yönetmeye devam edeceğimiz  kararlılığıyla çalışanlarımızın  her yıl  kutlanan 4-10 Mayıs haftası olarak belirlenen iş sağlığı ve güvenliği haftasının Çoruh Edaş Rize İl Müdürlüğü olarak  tüm çalışanlarının bu gününü  tebrik ediyoruz dendi.

‘’Rize’de dağıtım hizmetlerinin yürütülmesi sırasında yapmaya çalıştığımız hiçbir iş güvensiz çalışmayı gerektirecek kadar önemli değil’’ düsturu  ile çalışmaya devam edeceğiz denildi.