Çoruh Edaş gençlerin gözdesi oldu

TAKİP ET

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF'20) 10-11 Mart tarihleri arasında Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Her bölümden öğrenciye ve mezuna yönelik yüzlerce firmanın yer aldığı Fuar’ın dikkat çeken stantları arasında yer alan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. en fazla iş ve staj başvurusu alan şirketler arasında yer aldı.

10 üniversite tarafından organize edilen ve bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan fuarın gümüş sponsorlarından olan Çoruh Elektrik adına fuarda bulunan yetkiler, dağıtım bölgesi faaliyetlerini katılımcılarla paylaşmanın yanı sıra kariyer fırsatları ile ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.

“Enerjini Keşfet” konulu konuşması ile Fuar’da genç yeteneklerle buluşan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Mehmet Aydın, başarı öyküsünü anlattığı konuşmasında yarının akıllı teknolojilerinin ve kariyer fırsatlarının altını çizerek genç yeteneklerin sorularını cevapladı.

Fuara Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Başkanı Doç. Dr. Salim Atay olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.