CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Rize'de

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için Rize'ye geldi.

Bir dizi ziyaret için Rize'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu program kapsamında önce çay üreticileriyle kahvaltıda buluştu.

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, çay üreticilerinin sorunları olduğunu ve CHP olarak sorunların giderilmesi konusunda bir kanun teklifi hazırlayarak parlamentoya sunduklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Bütün partilere açık ve net çağrı yapıyorum. Rizeli çay üreticisinin sorunlarını çözmek istiyorsanız bu kanunu meclisten birlikte geçirir. İsterseniz bu kanunu CHP değil onlar teklif etsin biz destek verelim. Rize'nin bu sorunu aşılabilir. Taban fiyatın altında bir alım yapılmasın. Rizelilerin, üreticilerin hakkını savunuyoruz. Kaçak çay Türkiye'de büyük bir sorundur. İktidar olacağız, kaçak çayları Rize meydanda yakacağım. Hiç kimsenin Rizelilerin alın terini çalmasına izin vermeyeceğim. Ben adalet için 400 km yol yürüdüysem o kaçak çayları yakalayıp, Rize meydanda yakmakta benim boynumun borcu." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu ardından Rize Merkeze gelerek Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Dükkan sahipleri ile sohbet ederek esnafın sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu'na, halı satış mağazasında Davut Köse isimli esnaf, halıya işlenmiş Atatürk tablosu hediye etti.