Cemali: Milli aradan önce taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz

TAKİP ET

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un genç sol bek oyuncusu Cemali Sertel, Alanyaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve bu hafta kesinlikle 3 puan alarak Milli ara öncesi taraftarları mutlu etmek istediklerini söyledi.

4 puanla Süper Lig’in son sırasında yer alan Çaykur Rizespor, 05 Kasım Cuma günü saat 20:00’da sahasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesislerinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde antrenmanlarını sürdüren Yeşil-Mavili ekipte sakatlıkları bulunan Remy ve Alper Potuk antrenmana katılmadılar.

Son oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasında güzel bir futbol ortaya koyduklarını ve son haftalarda sahaya bunu yansıtsalar da skora yansıtamadıklarını belirten Cemali, “Trabzonspor maçında elimizden geleni yaptık ama yine olmadı. Bu sonuçlar bizi tatmin etmiyor, sonuç almak istiyoruz. Önümüzdeki maça iyi hazırlanıyoruz ve puan almak istiyoruz” dedi.

Alanyaspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Cemali, “Trabzonspor karşısında oynadığımız oyunun üstüne koymak istiyoruz. Hocamız da rakibimizi analiz ederek hazırlıyor bizi. Bu hafta kesinlikle 3 puan alarak Milli aradan önce taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Kendi performansını değerlendiren Cemali, Hamza Hoca geldiğinden bu yana yavaş yavaş açıldığını düşündüğünü söyleyerek, “Bunun için ekstra çalışıyorum ve daha iyi olmak istiyorum. Kasımpaşa maçını ailem izlemeye gelmişti ve bir gol attım. Bu golleri atmaya devam etmek istiyorum. Ama bir gol hedefim yok, yeter ki maçları kazanalım” dedi.

Son olarak taraftarlara da mesaj gönderen Cemali, “Taraftarlarımız üzgün, biz de çok üzgünüz. Biz de galip gelmek istiyoruz. Onlar da sabırsız, biz de sabırsızız. Taraftarlarımız biraz sabretsinler, gerisi gelecek” şeklinde konuştu.