Çelik: Kulüplere ve Taban Birliklerine yerler tahsis edildi

TAKİP ET

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Başkanı Ali Çelik, Merkez Sahanın antrenmanlara açıldığını ve yakın zamanda kulüplerin de yerlerinin teslim edileceğini söyledi.

ASKF Rize Başkanı Ali Çelik, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle spor camiası açısından en çok amatör futbol kulüplerinin etkilendiğini söyleyerek, buna rağmen kulüplerin özverili davranarak süreci yürüttüklerini söyledi.

Bu yıl Rize’nin Bölgesel Amatör Ligde 4 takım ile temsil edileceğini hatırlatan Başkan Çelik, “Yeni merkez sahamızda Rize İl Özel İdarespor ve Salarhaspor takımlarımız yeni sezon hazırlıkları için antrenmanlara başladılar. Çayelispor ve Çamlıhemşin Belediyespor takımlarımız da yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyorlar. 21 takımımıza Merkez ASKF Sahamızın bünyesinde bulunan hizmet binasında odalarının teslimine de başlayacağız. Ankara’dan onay yazısının gelmesini bekliyoruz. TÜFAD, Hakemler Derneği ve Saha Komiserleri Derneği gibi taban birliklerimiz için de idari binada yerlerimizi tahsis ettik.” dedi.

Ülkemizin pandemi sürecinden biran önce kurtulmasını dileyen ve Amatör ligler için yeni sezonun Ocak ayı içinde başlamasını temenni eden Başkan Çelik, “Merkez sahamızın da hizmete girmesiyle yeni sezon ilimiz açısından çok daha renkli ve heyecanlı geçecektir. Kulüplerimize ve taban birliklerimize yer tahsisi konusunda bizlere destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız beye ve Merkez Sahamızın yapımından bu günlere gelmesinde her türlü desteği esirgemeyen Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak beye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.