Çaykurspor'da şampiyona sevinci

TAKİP ET

Rize 1. Küme U-19 Ligi Play-Off Grubu maçlarında Çaykurspor ile Ardeşenspor Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanırken, il şampiyonunu ise bugün oynanacak olan final maçı belirleyecek.

Rize 1. Küme U-19 Ligi A ve B Grubunda 10 hafta süren mücadelenin sonunda A Grubundan Ardeşenspor ile Çayelispor, B Grubundan ise Çaykurspor ile Rize Belediyespor Play-Off Grubuna yükselmeye hak kazanmıştı.

Ekrem Orhon Stadında oynanan Play-Off Grubu karşılaşmalarında Çaykurspor, Rize Belediyespor ile oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak finali garantiledi. İkinci yarının 60’ıncı dakikasında Emre’nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Çaykurspor, 70 ve 80’inci dakikalarda Mesut Demirci’nin attığı 2 golle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Ardeşenspor ise Çayelispor ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak Çaykurspor ile birlikte il dışında yapılacak olan Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Bugün Ekrem Orhon Stadında saat 14:00’de Çaykurspor ile Ardeşenspor arasında oynanacak olan son karşılaşmayla İl Şampiyonu belli olacak.