Çaykur Rizesporlu Scepovic, Göztepe maçına hazır

TAKİP ET

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Sırp forvet oyuncusu Marko Scepovic, yeni bir sayfa açmaya ihtiyacı olduğu için Rizespor'u tercih ettiğini belirterek, sezon içinde daha iyi konuma geleceklerine inandığını söyledi.

Çaykur Rizespor’un yeni transferlerinden olan ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı 28 yaşındaki Sırp forvet Marko Scepovic, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çaykur Rizespor’un durumunu gayet iyi bulduğunu söyleyen Scepovic, “Hem antrenmanlarda, hem de Beşiktaş maçında iyi olduğumuzu düşünüyorum. Sezon içerisinde daha da iyi konuma gelmek istiyoruz” dedi.

Üç yıl Macaristan liginde oynadığını ve bu yıl içinde takımın en iyi golcüsü olduğunu hatırlatan Scepovic, transferin son gününde gelen telefonla Rizespor’da karar kıldığını söyleyerek, “Takımımda golcü görevini üstlenmek beni biraz yormuştu. Hem takımın hem benim yeni bir sayfa açmaya ihtiyacı vardı; bu yüzden Çaykur Rizespor’a gelmeyi tercih ettim” dedi.

ADEM LJAJİC ÇOCUKLUK ARKADAŞIM

Sırbistan’da Süper Lig maçlarının özetlerinin verildiğini ve bu sayede Türk liglerini takip ettiğini belirten Scepovic, “Süper Lig bana göre Avrupa’daki en iyi 6 ligden bir tanesi. Bununla birlikte Beşiktaş’tan Adem Ljajic çocukluk arkadaşım. Onunla görüştüm. O bana Türkiye ile ilgili çok iyi şeyler söyledi. Bu söylemler Rizespor’u tercih etmemde etkili oldu” şeklinde konuştu.

Vedat Muriç ile kıyaslanmasının iyi bir şey olduğunu söyleyen Scepovic, “Vedat burada bir isim yaptı, benim de kendime göre bir ismim var. Amacım Vedat’ın burada yaptığı etkiyi aynı şekilde devam ettirmek” dedi.

Beşiktaş maçında yüzde yüz performansını sahaya veremediğini belirten Scepovic, “Hem yeni seyahat etmiştim. Hem de sağlık testleri yormuştu, bu yüzden maçta tam kapasite ile oynayamadım. Daha sonra bir hafta boyunca çok yoğun bir şekilde çalıştım. Şimdi Göztepe maçı için kendimi tam hazır hissediyorum” şeklinde konuştu.

GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI

Öte yandan Milli arayı değerlendiren Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, bir günlük aranın ardından Mehmet Cengiz Tesislerinde hafta sonu oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen akşamantrenmanına Milli takımlarına çağırılan Kaleci Gökhan Akkan ile birlikte Dario Melnjak ve Brain Smudio katılmadı.

Yeşil-Mavili ekip salonda yaptığı kondisyon çalışmasının ardından sahaya geçerek istasyon çalışmaları gerçekleştirdi.