Çaykur Rizespor yine şaşırtmadı

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor, Erzurum kampı kadrosunu açıkladı. Kamp kadrosunda alt yapı futbolcularına yer vermeyen Rize ekibi yine şaşırtmamış oldu.

Spor Toto 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor, 23 Haziran itibariyle yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesislerinde başlamıştı. 1 Temmuz'da Erzurum kampına başlamayı planlayan ekip, transferlerin gecikmesi nedeniyle bu tarihi ertelemiş ve Konyaspor ile daha önce planlanan hazırlık maçı nedeniyle 6 Temmuz'da Erzurum'a gidip oynanan maç sonrasında Bayram tatili vermişti.

Rize kampına Güvenç Usta, Efe Tecimer ve Kaleci Zeki Furkan Kayalı dışında alt yapı oyuncularından yoksun başlayan Rizespor, Konyaspor maçından dolayı Erzurum'a gitmeden 2 gün önce diğer profesyonel alt yapı futbolcuları Özgür Kutlu ve Musa Eren Karakaş ile birlikte Soner Özdemir'i de kadrosuna dahil etmişti.

Hazırlık maçından dolayı kadroyu tamamlamak istediği anlaşılan Rizespor,  verdiği bayram tatilinin ardından yine şaşırtmadı ve Erzurum'da yarın toplanacak olan takımın açıklanan kamp kadrosunda yine alt yapı futbolcularına yer verilmediği görüldü.

Her yönetimin, her fırsatta alt yapıya önem verdiğinden dem vurduğu Rizespor'da yeni yönetim de alt yapıya duyarsız kalma noktasında önceki yönetimleri aratmazken, takımın profesyonel alt yapı futbolcuları Özgür Kutlu, Musa Eren Karakaş, Kaleci Can Ceylan, Pazarspor'a kiralanan Okan Sarı ve İlhan Topatar dışında U19 takımında oynayıp kamp hayali kurarak son bir şans daha bekleyen birçok isim değerlendirilmedi.

Rizespor'un açıklanan kamp kadrosunda şu isimler yer aldı; Tarık Çetin, Gökhan Akkan, Zafer Görgen, Zeki Furkan Kayalı, Selim Ay, Emir Han Topçu, Anıl Yaşar, Bahadr Öztürk, Koray Altınay, Gökhan Gönül, Aziz Aksoy, Kerem Kalafat, Kubilay Kanatsızkuş, Alberk Koç, Damjan Dokovic, Ronaldo Mendes, Efe Tecimer, Mithat Pala, Alper Potuk, Bolasei Yala, Sefa Yılmaz, Benhur Keser, Mahsun Çapkan, Eren Karadağ Deniz Hümmet