Çaykur Rizespor'un gelecekleri: Hasan Yurtseven

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U17 ekibinde bu sezon mücadele veren Hasan Yurtseven, attığı 7 golle takımının en çok gol atan futbolcusu oldu.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U19 Ligi 1. Lig kategorisinde bu sezon mücadele veren Ogün Kutlu yönetimindeki Çaykur Rizespor U17 ekibinde orta saha ve forvet mevkilerinde görev yapan Hasan Yurtseven, attığı 7 golle, takımda en çok gol kaydeden futbolcu oldu.

Sezon başında Çaykur Rizespor’a transfer olan İstanbul Üsküdar doğumlu Hasan Yurtseven, aslen Rize’nin Pazar ilçesinden. Futbola 11 yaşında 1905 Maltepe Gençlik ve Spor Kulübünde başlayan Hasan, dört sezon burada görev aldıktan sonra Darıca Gençlerbirliği takımına transfer oldu. Orada bir sezon geçiren ve 18 maça çıkarak 2 de gol kaydeden Hasan, geçtiğimiz sezon başında Çaykur Rizespor altyapısına transfer edildi.

Yeşil-Mavili forma altında U17 Liginde 29 maça çıkan Hasan, U21 Liginde ise uzatma dakikalarında bir maç oynadı. Sezon başında A takımın Ofspor ile oynadığı hazırlık maçında da kendini gösterme fırsatı bulan Hasan Yurtseven, 2 bin 507 dakika boyunca bu sezon Rizespor için ter döktü. Sezon boyunca 3 sarı kart gördü.

Aynı zamanda Rize Ticaret ve Meslek Lisesi Pazarlama Bölümü öğrencisi olarak eğitimini sürdüren Hasan Yurtseven, Çaykur Rizespor için elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağını söyleyerek, gelecekte bu şehirde adından söz ettiren başarılı isimler arasında yer almak istediğini ifade ediyor.