Çaykur Rizespor'un gelecekleri: Eren Karadağ

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'un golcü genç yeteneklerinden Eren Karadağ, bu sezon hem U21 liginde, hem de U19 liginde 4'er gol atarak sezonu 8 golle kapattı.

Haber: Turgay AYHAN

11 yaşından itibaren Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor’da U14 liginden başlayarak resmi müsabakalarda ter döken Eren Karadağ, bu sezon U21 Liginde 16 maçta bin 94 dakika görev aldı. U19 liginde ise 7 maçta 371 dakika sahada kalan Eren, böylece sezonu toplam 23 maçta bin 465 dakika süre alarak kapattı.

Bu sezon U21 Liginde 4 gol kaydeden Eren Karadağ, U19 Liginde de 4 gol kaydetti. Bugüne kadar Yeşil-Mavili forma altında 124 maça çıkan Eren, bu maçlarda toplamda 113 gol kaydederek altyapının en golcü futbolcularından biri haline geldi. Eren, geçtiğimiz yıl U17 ekibinde 39 golle sezonu kapatmıştı.

U21 liginde attığı 4 golün yanı sıra aynı ligde atılan 8 golde de asist yaparak katkıda bulunan Genç forvet, bu sezon her iki ligde de oynadığı müsabakalarda sezonu hiç kart görmeden tamamladı.

Hala Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitimini sürdüren Eren'in en büyük hayali, ileride A takım statüsünde yıllarca top koşturarak gol krallıkları yaşamak.