Çaykur Rizespor'un gelecekleri: Emre Şimşek

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U14 ekibi futbolcusu Emre Şimşek, bu sezon ligde oynanan tüm maçlarda tam süre görev alan tek isim oldu.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U14 Ligi 4. Grupta mücadele eden Çaykur Rizespor U14 ekibi, 9’ar haftalık 3 devrede toplam 27 hafta süren ligde BAY geçtiği üç hafta ve Gaziantespor ekibinin müsabakaya çıkmamasından dolayı hükmen 3-0 galip sayıldığı maç dışında 23 maç oynadı.

Selim Küçükmustafa yönetimindeki U14 liginde bu sezon oynanan tüm maçlarda görev alan tek isim Emre Şimşek oldu. Genç defans oyuncusu bu sezon oynanan 23 maçta da tam süre alarak bin 610 dakika sahada kaldı ve takımdaki en fazla süre alan isim oldu. Sezonu 7 sarı kartla kapatan Emre Şimşek’in bir de golü bulunurken takımının attığı 8 golde de asist yaparak katkı sağladı.

Futbola 10 yaşında Rize İdmanyurdu Spor Kulübünde başlayan Emre Şimşek, iki sezon önce Çaykur Rizespor altyapısına transfer oldu. Geçen sezon da U14 liginde 11 maç oynayan Emre bu sezon oynadığı maçlarla birlikte toplam 34 kez Yeşil-Mavili formayı giymiş oldu.

Rize’nin İyidere ilçesinden olan ve orta öğrenimini bu yıl İyidere Fethiye Ortaokulunda tamamlayarak liseye geçiş yapan Emre Şimşek, Çaykur Rizespor’un uzun yıllar boyunca adından söz edeceği futbolcuları arasında yer almak istiyor.