Çaykur Rizespor'un 67. yılına özel etkinlik

TAKİP ET

Süper Lig ekibi Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor 67'nci yılını kutluyor.

19 Mayıs 1953 tarihinde kurulan Yeşil-Mavili renkleri ve Atmaca figürüyle bu günlere kadar gelen Çaykur Rizespor 67'nci yaşını kutluyor.

"Şan ve Şeref dolu 67 yıl" paylaşımıyla kulüp resmi hesabından paylaşılan kutlama mesajında "67 yıl önce bir limon fidanıyken, bugün umut yeşerten ‘koca çınar’ olduk. Bugün bizim doğum günümüz! #Gururla67Yıl" ifadeleri yer aldı.

Çaykur Rizespor Kulübü tarafından yapılan kutlama mesajı şöyle; "19 Mayıs 1953 tarihinde gençlik ve spor üzerine temelleri atılan şanlı Rizesporumuzun kuruluşunda emeği geçenlere, büyük Rizespor hayalimizin gerçekleşmesi adına 67 yıldır yürekli bir şekilde çalışan personel, futbolcu, teknik adam, yönetici, başkanlara ve son olarak Rizesporumuzun gerçek sahibi olan taraftarlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz."

Taraftarlardan 67. yıl etkinliği

Öte yandan Yeşil-Mavili renklere gönül vermiş Çaykur Rizespor taraftarları, bu özel günde sosyal medya sitesi twitter üzerinden bir etkinlik düzenleyecekler.

Rizespor Sosyal Medya Team topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte bütün Rizespor sevdalıları saat 19.53'te twitter üzerinden #RİZESPOR67YAŞINDA hashtag'i ile kulüplerinin yıl dönümünü kutlayacaklar.

Etkinliğe tüm Rizespor sevdalılarının destek olması bekleniyor.