Çaykur Rizespor U21 kıl payı

TAKİP ET

Geçen hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Çaykur Rizespor U21 ekibi, bu kez İzmir deplasmanında karşılaştığı Göztepe U21 ekibi ile 0-0 berabere kaldı.

U21 Ligi Süper Lig 11. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 takımı, İzmir deplasmanında Göztepe U21 takımıyla karşı karşıya geldi.

Yeşil-Mavili gençler 18 köşe vuruşu kullandığı ve girdiği 8 net gol pozisyonunu değerlendiremediği maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. Maçın 45’inci dakikasında Çaykur Rizesporlu Faruk Affan Doruklu’nun ceza sahası içinde İlke Tankul’a yaptığı hareket nedeniyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Takımına penaltı kazandıran İlke’nin atışını kurtaran Kaleci Mizhat Burak Sarı, hem takımının geriye düşmemesini sağladı hem de bir puanın korunmasının mimarı oldu.

A Takım transferi olan Çınar Tarhan’ın ve geleceğe yatırım olarak alındıkları söylenen Cumhurbaşkanı’ndan torpilli Senagalli futbolculardan Adama Guaye’nin ilk 11’de yer aldığı maçta, bir diğer Senagalli Cisse Cheikh de 80’inci dakikada Alperen Keleş’in yerine oyuna girerek Yeşil-Mavili forma altında ilk maçına çıkmış oldu.

Dört maçta üst üste galibiyet alarak ligde yakaladığı çıkış serisini geçen hafta Beşiktaş deplasmanında bozan Çaykur Rizespor U21 ekibi, haftayı 1 puanla kapatarak 14 puana yükseldi ve 12’nci ssıradaki yerini korudu. Göztepe U21 ekibi ise 10 puanda ve 13’üncü sırada haftayı tamamladı.

Çaykur Rizespor U21 ekibi, 10 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’de sahasında oynayacağı 12. Hafta karşılaşmasında 17 puanlı Medipol Başakşehir U21 takımını konuk edecek.