Çaykur Rizespor U21 hakem kararlarına takıldı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U21 takımı, iki golünün sayılmadığı, rakibin ise kendi kalesine attığı golün verilmediği maçta Medipol Başakşehir U21 takımına sahasında 2-0 mağlup oldu.

Haber: Turgay AYHAN

U21 Ligi Süper Lig 12. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 takımı, sahasında Medipol Başakşehir U21 takımını konuk etti.

İlk yarının hemen başında Çınar Tarhan’ın kullandığı köşe vuruşunda Faruk Affan Doruklu’nun kafa vuruşuyla top filelerle buluşsa da hakem bu golü saymadı ve Yeşil-Mavili ekip öne geçme fırsatından oldu. 8’inci dakikada ise konuk ekipte Muzaffer Kahrıman kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi. 29’uncu dakikada ise Ömer Faruk Sezgin attığı golle farkı ikiye çıkartarak hem ilk yarının, hem de maçın skorunu belirledi.

İkinci yarının hemen başında 48’inci dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde Faruk Affan Doruklu bir kez daha meşin yuvarlağı filelerle buluştursa da bu gol de hakem tarafından sayılmadı ve Yeşil-Mavili ekip bu kez de farkı düşürme şansından oldu. Maçın uzatma dakikaları olan 90+2’de Başakşehirli futbolcu Mustafa Kutay Pekşen ceza sahası içindeki topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine gönderse de bu pozisyonu da hakem gol olarak değerlendirmedi ve Çaykur Rizespor hanesine yazılması gereken 3’üncü gol şansı da Ordu Bölgesi hakemine takılmış oldu. Maçın sonunda Çaykur Rizespor u21 ekibi sahadan 2-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

Geçen hafta Göztepe U21 deplasmanından golsüz beraberlikle bir puan hanesine yazdıran Çaykur Rizespor U21 takımı haftayı puansız kapatarak 14 puanda kaldı ve 12’nci sıradaki yerini korudu. Medipol Başakşehir U21 takımı ise puanını 20’ye yükseltti.

Çaykur Rizespor U21 takımı, bir haftalık Milli Maç arasının ardından 25 Kasım Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 13. Hafta karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor U21 deplasmanına konuk olacak.

Çaykur Rizespor U21: 0 – Medipol Başakşehir U21: 2

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri

Hakemler: Tolga Elikcioğlu, Sinan Akdeniz, İzlem Günaydın

Çaykur Rizespor U21: Gürkan Hervenik, Ferhat Karslı, Berkay Sandıkçı, Faruk Affan Doruklu, Emirhan Azak, Berat Delihasan, Alperen Keleş (dk 46 Eren Karadağ), Çınar Tarhan, Onur Civelek (dk 84 Cisse Cheikh), Adama Gueye, Muhammet Çelik (dk 75 Alperen Utku Eskiçırak)

Yedekler: Mizhat Burak Sarı, Refik Akbulut, Alican Karali, Taha Enes Duman

Teknik Sorumlu: Muharrem Vezir

Medipol Başakşehir U21: Onur Güney, Emre Yucak, Adnan Emir Koldere, Emrullah Öz, Mustafa Kutay Pekşen, Salim Farsak (dk 90 Muhammet Emin İmir), Muzaffer Kahrıman (dk 87 İlyas Bilen), Hüseyin Erkan, Ömer Faruk Sezgin, Harun Kahraman, Ramazan Çeri (dk 90+2 Emir Şahin)

Yedekler: Ömercan Avci, Yalçın Demirkan

Teknik Sorumlu: Önder Karaveli

Sarı Kartlar: Gürkan (Ç.Rizespor), Adnan Emir, Hüseyin (M.Başakşehir)

Goller: dk 8 Muzaffer, dk 28 Ömer Faruk (M.Başakşehir)