Çaykur Rizespor U21 beraberlikle yetindi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U21 ekibi, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü Manisaspor U21 ekibi ile sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

U21 Ligi’nde ikinci devrenin ilk maçı olan 18. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, ligin ilk devresinde evinde 3-1 mağlup olduğu Grand Medical Manisaspor U21 takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Mustafa Yılmaz yönetimindeki Çaykur Rizespor U21 ekibi sahaya Kaleci Mizhat Burak Sarı olmak üzere, Ahmet Zurnacı, Berkay Sandıkçı, Ferhat Karslı, Faruk Affan Doruklu, Berat Delihasan, Berat Vardal, Muhammet Çelik, Yasin Yavuz, Kazım Kopuz ve Onur Civelek 11’i ile çıktı. 58’inci dakikada Berat Vardal yerini Bora Berkay Şahinoğulları’na, 86’ncı dakikada Yasin Yavuz yerini Alican Karali’ye ve 90’ıncı dakikada Kazım Kopuz yerini Oğuzhan Yapıcı’ya bıraktı.

Maçın ilk yarısında ev sahibi Manisa ekibi 41’inci dakikada Ömer Atiş’in golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Yeşil-Mavili ekipte Faruk Affan Doruklu’nun pasladığı topu Ferhat Karslı filelerle buluştursa da bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri bulmadı. 65’inci dakikada Onur Civelek’in pasında takımın golcü ismi Kazım Kopuz topu filelere göndererek beraberliği sağladı. 80’inci dakikada Berkay Sandıkçı’nın kullandığı köşe vuruşunda Yasin Yavuz topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirse de golden 2 dakika sonra Manisa ekibinde ilk golün sahibi Ömer, ikinci golünü de atarak beraberliği sağladı ve maç bu skorla sona erdi.

İkinci devreye bir puanla başlayan Çaykur Rizespor U21 ekibi, 11 ulaşarak ligde bir sıra yükseldi ve haftayı 15’inci sırada tamamladı. Manisa ekibi ise 21 puana ulaşarak 12’nci sırada yer aldı. Yeşil-Mavili gençler, 28 Ocak Pazar günü saat 12.00’de oynayacakları 19. Hafta karşılaşmasında evinde 23 puanlı Adana Demirspor U21 ekibini konuk edecek. Ligin ilk devresinde deplasmanda oynanan maçı Adana ekibi 4-0 kazanmıştı.