Çaykur Rizespor U19 yine son dakikalarda güldü

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, iki haftalık mağlubiyetin ardından Alanyaspor deplasmanında uzatma dakikalarının sonlarında bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 27. Hafta maçında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde sahasında 2-0 mağlup olduğu Aytemiz Alanyaspor U19 takımıyla bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 1-1 berabere tamamlanan maçın 11’inci dakikasında Yeşil-Mavili gençler Alperen Gündoğdu’nun golü ile 1-0 öne geçse de 19’uncu dakikada Alanya ekibi Osman Arslantaş’ın golü ile beraberliği yakaladı ve soyunma odasına berabere girdiler.

İkinci yarının hemen başında dakikalar 48’i gösterdiğinde Alanyaspor’da Osman Arslantaş hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak takımını öne geçirdi. 80’inci dakikada bu kez Yeşil-Mavili ekipte Hamza Birinci attığı golle beraberliği yakaladı ve skor 2-2 oldu. Maçta 90+5 oynanırken Rize ekibinin bu sezon çok sık başına gelen son dakika galibiyeti bu kez Musa Eren Karataş’ın ayağından geldi ve 3 golle 3 puanı alan Rize ekibi oldu.

Ligde 5 maçlık yenilmezlik serisi elde eden ancak Antalyaspor U19 mağlubiyetiyle seriyi bozarak geçen hafta da sahasında Altay U19 ekibine yenilen  Çaykur Rizespor U19 takımı, 2 haftalık puan kaybının ardından yeniden hanesine 3 puan yazdırdı ve 35 puana yükselerek 10’uncu sıradaki yerinde kaldı. Aytemiz Alanyaspor U19 takımı ise 37 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor u19 takımı 09 Nisan Cumartesi günü saat 12:00’da oynayacağı 28. Hafta maçında sahasında İttifak Holding Konyaspor U19 takımını konuk edecek. Rize ekibi, ligin ilk devresinde deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

Çaykur Rizespor U19 sahasında puan alamadı