Çaykur Rizespor U19'un gençleri yeni sezona hazır

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımının genç yetenekleri Emirhan Yılmaz ve Muhammet Ali Yılmaz, takım arkadaşlarıyla birlikte yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar.

Geçtiğimiz sezon U19 Süper Lig grubunda mücadele eden Çaykur Rizespor U19 takımı bu sezon U19 TFF 1. Lig grubunda mücadele edecek.

01 Ekim tarihinde başlayacak olan yeni sezona 09 Ağustos’tan itibaren yeni teknik direktörü Selçuk Yıldırımkaya ve yardımcısı Ekrem Dil önderliğinde hazırlanan Yeşil-Mavili U19 takımının 2 genç yeteneği Emirhan Yılmaz ve Muhammet Ali Yılmaz, yeni sezona iyi bir şekilde başlamak istediklerini söylediler.

9 yıldır Çaykur Rizespor alt yapısında bulunan ve geçtiğimiz ay içinde takımıyla 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Yılmaz, ilk hedefini başardığını ve artık daha çok çalışıp kendisini ispatlaması gerektiğini söyledi.

“Hocalarımızın emeklerini boşa çıkarmayacağız”

“İlk hedefim zaten profesyonele imza atmaktı. O imzayı da attım. Çok mutluyum, ailem de çok mutlu oldu.” diyen genç Emirhan, “İlk hedefimi başardım ama imzayı attıktan sonra hiçbir şey bitmedi. Artık bundan sonra daha çok çalışmam gerekiyor. Daha çok çalışıp, kendimi ispatlamam lazım. Bu çocuk profesyonele imza atmayı hak etmiş dedirtmek istiyorum. Hocalarımız bizimle çok iyi ilgileniyor. Onlar bizim için çok emek harcıyor. Biz de onların emeklerini boşa çıkarmayacağız.” dedi.

“Burada olduğum için şanslı ve gururlu hissediyorum”

İstanbul’da doğup büyüyen ve aslen Rizeli olan 19 yaşındaki stoper Muhammet Ali Yılmaz ise 3 yıl önce Yeşil-Mavili alt yapıya katılmıştı. “Memleketimin takımında mücadele etmekten gurur duyuyorum.” diyen Muhammet Ali, “Burası herkesin hedeflediği ve istediği bir kulüp. Burada olduğum için kendimi şanslı ve gururlu hissediyorum. Geçen sezon geride kaldı ve artık yeni bir sezondayız. Geçen sezon benim için istikrarlı bir sezondu. Yeniz hocamız Selçuk Hocanın kendine göre bir stili var ve buna adapte olmaya çalışıyoruz. Lige de kısa bir süre kaldı ve iyi bir şekilde lige başlamak istiyoruz. Öncelikli hedefim takımımda forma giymek ve sonrasında herkesin istediği gibi ben de A takımda bulunmak istiyorum.” şeklinde konuştu.