Çaykur Rizespor U19 tek golle mağlup oldu

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir U19 takımına 1-0 mağlup oldu.

Haber: Turgay AYHAN

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 19. Hafta maçında Çaykur Rizespor U19 takımı, aynı zamanda ilk devrenin de son maçı olan müsabakada sahasında Medipol Başakşehir U19 takımını konuk etti.

Kulüp Başkanı Tahir Kıran’ın da 90 dakika boyunca izlediği maçta Yeşil-Mavili gençler 12’nci dakikada kalesinde gördüğü tek golle mağlup oldu. Konuk Başakşehir takımına galibiyeti getiren golü Efecan Barlık kaydetti.

Yeşil-Mavili gençler ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyamazken dengeli giden maçta bulduğu tek pozisyonu da gole çeviren ve bir topu da direkten dönen taraf konuk ekip oldu. İkinci yarıda Rize ekibi baskılı bir oyun ortaya koysa da bulduğu birkaç pozisyonu da gole çeviremedi.

Antalyaspor U19 takımıyla oynayacağı tek maç eksikle ilk devreyi tamamlayan ve 18 maçta 9’uncu mağlubiyetini alan Çaykur Rizespor U19 takımı 21 puanda kalırken, Başakşehir U19 takımı da 23 puana yükselerek ligde Rizespor’un üstüne çıkmış oldu. Başakşehir ekibinin ise ilk devreden 3 maç eksiği bulunuyor.

Devre arası verilmeyecek olan ligde Çaykur Rizespor U19 takımı, 5 gün sonra 23 Şubat Çarşamba günü saat 12:00’da oynayacağı 20. Hafta maçında Atakaş Hatayspor U19 takımını sahasında konuk edecek.Bir ay önce ilk devre maçında Hatay’da karşılaşan rakiplerin ilk maçı 1-1 berabere tamamlanmıştı.

Çaykur Rizespor U19: 0 – Medipol Başakşehir U19: 1 / Foto Galeri



Çaykur Rizespor U19: 0 – Medipol Başakşehir U19: 1

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri

Hakemler: Ertan Başdağ, Ahmet Algün, Doğuş Bozacı

Çaykur Rizespor U19: Zeki Furkan Kayalı, Doğukan Tüfekçi (dk 76 Hamza Birinci), Eren Emre Aydın, Eyüp Ensar Bozkurt, Güvenç Usta (dk 89 Kadir Fazlıoğlu), Özgür Tarakçı, Soner Özdemir (dk 60 Emirhan Yılmaz), Caner Sevin (dk 76 Can Polat Uzun), Musa Eren Karakaş (dk 76 Remzi Kolcuoğlu), Efe Tecimer, Özgür Kutlu

Yedekler: Mehmet Çetin, Caner Taşkıran, Hüseyin Uzun, Şeref Karadağ, Mustafa Kansız

Teknik Direktör: Muharrem Vezir

Medipol Başakşehir U19: Deniz Dilmen, Barkın Yiğit, Efe Arda Koyuncu, Samet Halvaci (dk 87 Selahattin Çay), Güney Sağır (dk 63 Berk Zerenman), Fırat Bilici (dk 90 Hamza Güreler), Efecan Barlık, Batuhan Çelik, Metehan Mustafa Mollaoğlu, Muhammet Can Yazıcı, Murat Şenel

Yedekler: Kıvanç Koral, Okan Gültang, Berk Demirtaş, Ömer Safoğlu, Ramazan Akyasan, Yasin Yağız Dilek

Teknik Direktör: Sadat Şahin

Sarı Kartlar: Eren Emre (Ç.Rizespor), Efecan (M.Başakşehir)

Gol: dk 12 Efecan Barlık (M.Başakşehir)