Çaykur Rizespor U19 takımı yolda kaldı

TAKİP ET

Maç için İzmir'e giden Çaykur Rizespor U19 takımını taşıyan Kulüp Otobüsü yolda arıza yapınca futbolcular dolmuşla kalacakları otele gitti.

Elit U19 Ligi B Grubu'nda mücadele eden Çaykur Rizespor U19 takımı, Cumartesi günü 14.30'da İzmir deplasmanında Altay U19 takımıyla yapacağı 7. Hafta mücadelesi için Perşembe akşamı Kulüp otobüsüyle Rize'den ayrılmıştı.

Yaklaşık 25 saatlik yolculuğun ardından İzmir'in Bornova İlçesinde kalacakları otele yaklaşan kafilenin otobüsü ilçeye 15 KM kala arıza yapınca futbolcular dolmuşa binerek otellerine ulaştılar.

Çaykur Rizespor'da Metin Kalkavan yönetiminde altyapı takımları uzak deplasmanlara uçak ile götürülürken, Hasan Kemal Yardımcı dönemiyle birlikte bu uygulamadan vazgeçilerek, tüm altyapı takımları deplasmanlara otobüslerle götürülmeye başladı.

Bu sezon İstanbul, Eskişehir ve Adana deplasmanlarına otobüsle giden U19 takımı, 24 saati bulan İzmir deplasmanına da otobüsle gitmiş oldu ve sırada bu sezon yine İstanbul, İzmir, Denizli, Manisa, Kocaeli, Balıkesir ve Hatay gibi uzak deplasmanlar bulunuyor.

Çaykur Rizespor U17 takımı da bu sezon Manisa, Konya, İstanbul (5 kez), İzmir (2 kez) ve Antalya deplasmanlarına konuk olacak.

Çaykur Rizespor U16, U15 ve U14 takımlarını ise bu sezon, iki kez Adana ve iki kez de Hatay deplasmanı bekliyor.

Altyapıya çok fazla önem verdiklerini ve Rizespor'un kurtuluşunun altyapıdan geçtiğini belirten yöneticilerin, kendi evlatları sayılan bu gençler için uzak deplasmanlara uçakla seyahat imkanını getirmeleri bekleniyor.