Çaykur Rizespor U19 puana hasret

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, üstün oynadığı maçta bir türlü gol bulamayınca kalesinde gördüğü tek golle deplasmandan puansız döndü.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 4. Hafta maçında Çaykur Rizespor U19 takımı, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor U19 takımıyla karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısında kaydedilen gol aynı zamanda ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gol oldu. 38'in dakikada sol kenardan gelen ortada defansın arkasına düşen topu Emre Pehlivan filelerle buluşturarak maçın skorunu belirleyerek takımına 3 puanı kazandırdı.

Yeşil-Mavili ekibin Afyonspor'dan 4 yıllığına transfer ettiği genç defans oyuncusu Seyfettin Anıl Yaşar'ın da forma giydiği maçta Yeşil-Mavili gençler rakibine karşı daha üstün oynasa da bir türlü golle buluşamadılar ve sahadan puansız ayrıldılar.

Ligde henüz puanla tanışamayan Çaykur Rizespor U19 takımı, A takım gibi grupta son sırada yer alırken Konyaspor U19 takımı ise 5 puana yükseldi.

Çaykur Rizespor U19 ekibi 27 Kasım Cumartesi günü saat 12:00'de oynayacağı 5. Hafta maçında sahasında Yukatel Kayserispor U19 ekibini konuk edecek.