Çaykur Rizespor U19 namağlup yola devam

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, ilk yarıda 1-0 geriye düştüğü maçın ikinci yarısında attığı gollerle Gençlerbirliği U19 deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.

Gelişim Ligleri U19 Elit B Ligi 2. Grup 3. Hafta maçında Çaykur Rizespor U19 takımı, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği U19 takımının konuğu oldu.

İlk yarısı 24’üncü dakikada Volkan Koç'un attığı golle 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında Rize ekibi 55’inci dakikada Devrim Deniz Kutanis’in ceza sahası içinde kazandığı penaltı sonrasında topun başına geçen Muhammet Enes Şebelek’in bu şansı gole çevirmesiyle beraberliği yakaladı. 85’inci dakikada ise Habil Özbakır’ın ortasında oluşan karambolde Devrim Deniz Kutanis bu kez fileleri havalandırdı ve takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

Selçuk Yıldırımkaya yönetimindeki Çaykur Rizespor U19 takımı maça kalede Mehmet Çetin olmak üzere Devrim Deniz Kutanis, Muhammed Ali Yılmaz, Emirhan Uzun, Habil Özbakır, Emirhan Yılmaz, Eren Emre Aydın, Enes Şebelek, Remzi Kolcuoğlu, Hamza Birinci ve Eren Altındaş 11’i ile başladı. 14’üncü dakikada sakatlanan Remzi yerini Adal Delimehmet’e bırakırken, 70’inci dakikada Enes yerini Eren Durmuş’a, 85’inci dakikada ise Adal yerini Ahmet Eroğlu’na ve Emirhan Yılmaz yerini Ömer Ali Danışmaz’a bıraktı.

Lige beraberlikle başlayan ve geçen hafta sahasında Sakaryaspor’u mağlup ederek ilk 3 puanın sahibi olan Yeşil-Mavili U19 takımı 3’üncü haftayı da namağlup kapatarak 7 puana ulaştı ve haftayı 2'nci sırada tamamladı. Gençlerbirliği U19 ekibi ise 1 puanda kaldı.

Maçın ardından galibiyet sevincini soyunma odasında çektirdikleri hatıra fotoğrafıyla paylaşan U19 ekibi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmayarak Anıtkabir’i ziyaret ettiler ve Ankara’dan ayrıldılar.

Çaykur Rizespor U19 takımı, 22 Ekim Cumartesi günü saat 12:00’da oynayacağı 4. Hafta maçında sahasında Bayçimento Bandırmaspor U19 takımını konuk edecek.