Çaykur Rizespor U19 lidere çelme taktı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, sahasında Göztepe U19 takımıyla 1-1 berabere kalarak üçüncü beraberliğini elde etti.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 4. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, sahasında grup lideri Göztepe U19 takımını konuk etti.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta Çaykur Rizespor U19 takımı ikinci yarının hemen başında 49'uncu dakikada Okan Sarı'nın golü ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Göztepe ise bir dakika sonra 50'de Altay Özkan'ın golü ile beraberliği yakaladı. Kalan sürede başka gol olmayınca rakipler sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Çaykur Rizespor U19 takımı, sahaya Kalede Ercüment Azak olmak üzere Emre Şimşek, Eyüp Ensar Bozkurt, Özgür tarakçı, Doğukan Karafazlıoğlu, Utku Tan, Musa Eren Karakaş, Burak Topçu, Okan Sarı, Emre Vezir ve Abdullah bayraktar 11'i ile çıktı. Utku 46'ncı dakikada yerini Furkan Dural'a, Musa Eren yerini İlhan Topatar'a, 75'de Emre Vezir yerini Enes Türüt'e, 85'de Okan yerini Soner Özdemir'e ve 90'da İlhan yerini Özgür Kutlu'ya bıraktı.

Ligde oynadığı 4 maçta üçüncü beraberliğini alarak 3 puan toplayan Çaykur Rizespor U19 takımı haftayı 15'inci sırada tamamladı. Haftaya lider giren Göztepe ise 10 puana ulaşırken liderliği Medipol Başakşehir U19 takımına bıraktı ve 2'nci sıraya geriledi.

Yeşil-Mavili gençler 12 Nisan Pazartesi günü saat 13.00'de oynayacakları 5. Hafta maçında 7 puanlı Trabzonspor U19 deplasmanına konuk olacaklar.