Çaykur Rizespor U19, ilk devreyi galip kapattı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, sahasında konuk ettiği Hatayspor U19 takımını 4-1 mağlup ederek ilk devreyi üç puanla kapattı.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U19 Ligi B Grubu 17. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, sahasında Hatayspor U19 takımını konuk etti.

İlk yarısı 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona eren maçta Yeşil-Mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 3’üncü ve 70’inci dakikalarda Eren Karadağ ile 21’inci ve 68’inci dakikalarda Muhammet Ensar Çavuşoğlu kaydetti. Muhammet Ensar bu sezonki ilk gollerine bu maçta imza atarken Eren Karadağ ise ilk devreyi 17 golle kapadı. Konuk ekibin tek golü ise 63’üncü dakikada penaltıdan geldi ve Ali Özan bu şansı gole çevirerek takımının tek golüne imza attı.

Ligin ilk devresi sona ererken Çaykur Rizespor U19 takımı, sekizinci galibiyetini elde ederek 26 puana ulaştı ve devreyi 6’ncı sırada tamamladı. Hatayspor ise 21 puanda kaldı ve grupta 13’üncü sırada yer aldı.

Ligde ikinci devre 18 Ocak 2020 tarihinde oynanacak olan 18. Hafta maçlarıyla başlayacak. Çaykur Rizespor U19 takımı ikinci devrenin ilk maçında sahasında 30 puanlı grup 2.’si Esenler Erokspor U19 takımını konuk edecek. Yeşil-Mavili ekip, sezonun ilk maçında Erok ekibine deplasmanda 3-1 mağlup olarak lige başlamıştı.

Çaykur Rizespor U19: 4 – Hatayspor U19: 1

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri 2 No’lu Çim Saha

Hakemler: Sinan Derici, Emre Bayraktar, Sait Kitaplı

Çaykur Rizespor U19: Boğaçhan Kazmaz, Mehmet Ağun, Doğukan Karafazlıoğlu, Batuhan Çakır, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Furkan Dural, Abdullah Bayraktar (dk 86 Yiğit Can Buber), Serdar Köse (dk 79 Enes Türüt), Utku Tan, Eren Karadağ, Emre Vezir (dk 79 Emrecan Uzunsakal)

Yedekler: Can Ceylan, Uluhan Alan, Emirhan Demircan, Taha Enes Duman, Muharrem Bostancı, Okan Sarı

Teknik Sorumlu: Muharrem Vezir

Hatayspor U19: Süleyman Çamlıca, Mehmet Ahmet İlaç, Ali Öksüz, Emir Gürsal (dk 46 Oğuzhan Aydoğan), Melih Aşkar (dk 86 Şeyhmus Bıçak), Kadir Çeliksoy, Emircan Koku, Baha Berk Aygün (dk 81 Mehmet Selim Arslan), Arda Çınkır, Ali Özan, Abdulgani İpekçi (dk 75 Onur Sucu)

Yedekler: Eren Tunç, Beyazit Kısa, Eren İsaoğlulları

Teknik Sorumlu: Mehmet Coşar

Sarı Kartlar: Eren, Furkan (Ç.Rizespor), Abdulgani (Hatayspor)

Goller: dk 3, dk 70 Eren Karadağ, dk 21, dk 68 Muhammet Ensar Çavuşoğlu (Ç.Rizespor), dk 63 (pen) Ali Özan (Hatayspor)