Çaykur Rizespor U19 Fatih Kaan Arıman'ı unutmadı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, Adanaspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyeti 29 yaşında hayatını kaybeden Rize Özel İdarespor Takım Kaptanı Fatih Kaan Arıman'a armağan etti.

Gelişim Ligleri U19 Elit B Ligi 26. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Adanaspor U19 takımını bu kez kendi sahasında konuk ederek aynı skorla mağlup etti.

Alt yapısında yetiştiği ve profesyonel sözleşmeye de imza atan Fatih Kaan Arıman, Yeşil-Mavili genç kardeşleri tarafından unutulmadı. Maç öncesinde Genç Atmacalar, 09 Şubat tarihinde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği sonucu 29 yaşında hayatını kaybeden Rize Özel İdarespor Takım Kaptanı Fatih Kaan Arıman için "Kalbimizdesin Fatih Kaan Arıman" yazılı pankartla sahaya çıktılar.

Fatih Kaan'ın babası Recep Arıman'ın da üzerinde oğlunun fotoğrafının bulunduğu tşört ile izlediği ve bir kez daha duygu dolu anlar yaşadığı karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 tamamlandı. Maçın 35'inci dakikasında Eren Durmuş'un pasında topu filelere gönderen Muhammed Baltacı ilk yarının skorunu belirleyen isim oldu. 70'inci dakikada Ali Kemal Aslankaya farkı ikiye çıkartırken 75'inci dakikada Deniz Yaşar skoru belirleyen isim oldu. Son iki golün asisti ise Emre Şimşek'den geldi. 80'inci dakikada Muhammed Baltacı'yı yaptığı hamleyle ceza sahası çizgisi üzerinde düşüren Samet Emlik direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve konuk Adanaspor ekibi maçı 10 kişi tamamladı.

Sahasında bir beraberlik ve bir yenilgi dışında 11'inci galibiyetini elde eden Çaykur Rizespor U19 takımı 3-0'lık galibiyetle elde ettiği 3 puanı da hanesine yazdırarak 52 puana yükseldi. Yeşil-Mavili gençler grup 2.'liğindeki yerini korudu. Adanaspor ekibi ise 49 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor U19 takımı, 16 Mart Cumartesi günü saat 12.00'da oynayacağı 27. Hafta maçında Teksüt Bandırmaspor U19 deplasmanına konuk olacak. Yeşil-Mavili gençler ligin ilk devresinde rakibiyle sahasında girdiği gol düellosunu 4-3 kazanmıştı.