Çaykur Rizespor U19, evinde 4-2 galip geldi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 ekibi, evinde konuk ettiği Boluspor U19 ekibini 4-2 mağlup etti.

Spor Toto Gelişim Ligleri 1. Lig Elit U19 Ligi ekibi Çaykur Rizespor U19, Güneysu Stadında oynadığı 10. Hafta karşılaşmasında Boluspor U19 ekibini konuk etti.

İlk yarısı 2-2 berabere tamamlanan maçın 7’nci dakikasında Berat Vardal’ın golü ile Yeşil-Mavili ekip 1-0 öne geçti. Konuk ekip Boluspor ise 24’üncü dakikada Mert Can Bilaloğlu’nun golü ile beraberliği sağladı. 27’nci dakikada Bolu ekibi bu kez Abdurrahman Çağlar’ın golü ile 2-1 öne geçerken, bu gole bir dakika sonra Rizespor’da Özgür Topaloğlu karşılık vererek beraberliği sağladı.

Karşılıklı gollerin atılarak ilk yarısı 2-2 berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor ekibini galibiyeti getiren golleri Eren Karadağ kaydetti. Maçın 60’ıncı dakikasında konuk ekipte Bedirhan Danışman, ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı. 83’üncü dakikada Eren Karadağ takımını 3-2 öne geçirirken, 90+4’üncü dakikada ise maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Çaykur Rizespor U19 ekibi, maçtan 4-2 galip ayrılan taraf oldu.

Bu skorla ikinci galibiyetini alan ve 8 puana ulaşan Osman Sarımehmet yönetimindeki Çaykur Rizespor U19 ekibi 17’nci sırada haftayı tamamladı. Boluspor U19 ise 13 puanda kalarak 11’nci sırada yer aldı. Genç Atmacalar, Adanaspor U19 ekibinin lige katılmamasından dolayı önümüzdeki haftayı BAY geçecek.

Fotoğraflar: Necati DİLİ