Çaykur Rizespor U19, deplasmandan 1 puanla döndü

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, Fatih Karagümrük deplasmanından golsüz beraberlik alarak 1 puanla döndü.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 3. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük U19 takımıyla karşı karşıya geldi.

Her iki yarısında da gol sesinin çıkmadı maçta Çaykur Rizespor U19 takımı, 68'inci dakikada Kaleci Zeki Furkan Kayalı'nın direk kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ve kalan yaklaşık 30 dakika boyunca 10 kişi mücadele ederek 1 puanı korumasını bildi. Bu hafta Çaykur Rizespor takımı da Fatih Karagümrük karşısında yaklaşık 40 dakika 10 kişi mücadele ederek golsüz beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

Çaykur Rizespor U19 takımı maça kalede Zeki Furkan Kayalı olmak üzere Emre Şimşek, Muhammed Ali Yılmaz, Özgür tarakçı, Sefa Demirci, Eyüp Ensar Bozkurt, Abdullah Bayraktar, Burak Topçu, Okan Sarı, Emre Vezir ve Güvenç Usta 11'i ile çıktı. Kaleci Zeki Furkan'ın kırmızı kart görmesi sonucu yedek kaleci Ercüment Azak, Muhammed Ali'nin yerine oyuna girdi. 46'ncı dakikada Sefa yerini Doğukan Karafazlıoğlu'na, Güvenç yerini Musa Eren Karakaş'a bırakırken 85'de ise Musa oyundan çıkarak yerine Enes Türüt girdi. 85'de Abdullah ise yerini Soner Özdemir'e bıraktı.

Ligde 3. Hafta sonunda Çaykur Rizespor U19 takımı ikinci beraberliğini alarak 2 puanla haftayı 15'inci sırada tamamladı. Fatih Karagümrük U19 takımı ise 4 puanla 9'uncu sırada yer aldı.

Yeşil-Mavili gençler 07 Nisan Çarşamba günü saat 13.00'de sahasında oynayacağı 4. Hafta maçında 9 puanla Lider olan Göztepe U19 takımını konuk edecek.