Çaykur Rizespor U19'dan 3 dakikada 3 puan

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 ekibi, ligin son haftasında 2-1 geriye düştüğü maçta 3 dakika içinde attığı 2 golle sahadan 3-2 ayrılarak sezonu galibiyetle tamamladı.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Gelişim Ligleri U19 1. Lig 34’üncü ve son hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 ekibi, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Gazişehir Gaziantep U19 ekibini bu kez evinde konuk etti.

Güneysu İlçe Stadında oynanan ve ilk yarısı 1-1 berabere tamamlanan maçın 21’inci dakikada Alperen Utku Eskiçırak’ın pasında Eren Karadağ’ın golü ile Yeşil-Mavili Gençler 1-0 öne geçerken, golden 3 dakika sonra konuk ekipte İsmail Yılmaz beraberliği sağlayarak ilk yarının sonucunu belirledi.

Kıran kırana bir mücadelenin sergilendiği ikinci yarıda, 53’üncü dakikada konuk Gazişehir ekibi Emrah Deniz’in golü ile takımını 2-1 öne geçirdi. Maçta son 10 dakika girildiğinde Genç atmacalar, 82’nci dakikada Refik Akbulut’un pasında Furkan Cinkaya’nın golü ile beraberliği yakaladı. Golden 3 dakika sonra ise bu kez Rıza Berktaş’ın pasında Alperen Utku Eskiçırak’ın kaydettiği golle Çaykur Rizespor U19 ekibi sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

Ligin son haftasını da önemli bir galibiyetle tamamlayarak namağlup serisini 9 haftaya ulaştıran Osman Sarımehmet yönetimindeki Yeşil-Mavili U19 ekibi, sezonu 49 puanla ve 10’uncu sırada tamamladı. Konuk Gazişehir ekibi ise sezonu 54 puanla ve 7’nci sırada tamamladı.

Çaykur Rizespor U19 ekibi, bu sezon ligde 14 galibiyet,7 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak sezonu tamamladı.