Çaykur Rizespor U19 bir puanla başladı

TAKİP ET

Yeni sezona Afyon deplasmanıyla başlayan Çaykur Rizespor U19 takımı, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Gelişim Ligleri U19 Elit B Ligi 2. Grup 1. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, deplasmanda HES İlaç Afyonspor U19 takımıyla karşı karşıya geldi.

Her iki devrede de gol sesi çıkmayan maça Yeşil-Mavili gençler iyi başlasa da gol yollarında etkili olamadılar. Rize ekibi Hamza Birinci ve Eren Durmuş ile net gol pozisyonlarını değerlendiremezken rakip Afyon ekibi ise pozisyon üretmekte zorlansa da beraberliği korudu.

Selçuk Yıldırımkaya yönetimindeki Çaykur Rizespor U19 takımı sahaya kalede Mehmet Çetin olmak üzere Devrim Deniz Kutanis, Habil Özbakır, Muhammet Ali Yılmaz, Emirhan Uzun, Eren Emre Aydın, Emirhan Yılmaz, Eren Durmuş, Muhammet Enes Şebelek, Hamza Birinci ve Ahmet Eren Altındaş 11'i ile çıktı. 60'ıncı dakikada Eren Durmuş yerini Ahmet Eroğlu'na, Enes Şebelek yerini Ayhan Çiftçi'ye, 85'inci dakikada Hamza Birinci yerini Alperen Kaptan'a ve Devrim Deniz Kutanis ise yerini Ömer Ali Danışmaz'a bıraktı.

Sezona golsüz beraberlikle 1 puan hanesine yazdırarak başlayan Çaykur Rizespor U19 takımı, 08 Ekim Cumartesi günü saat 12:00'da oynayacağı 2. Hafta maçında sahasında Sakaryaspor U19 takımını konuk edecek ve kendi seyircisi önünde sezonun ilk sınavını verecek.

Rizespor U19 ekibi ilk maç için Afyon'a uğurlandı