Çaykur Rizespor U19, beraberliğe talim

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, oynadığı 5'inci maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 7. Hafta maçında Çaykur Rizespor U19 takımı, İttifak Holding Konyaspor U19 deplasmanına konuk oldu.

3 gün önce sahasında Antalyaspor U19 takımı ile 1-1 berabere kalan Yeşil-Mavili gençler, 3 gün sonra karşı karşıya geldikleri Konyaspor ekibi ile yenişemediler ve 90 dakikayı golsüz beraberlikle tamamlayarak 1 puanı hanelerine yazdırdılar.

Kalede Zeki Furkan Kayalı olmak üzere, sahaya Emre Şimşek, Eyüp Ensar Bozkurt, Batuhan Çakır, Doğukan Karafazlıoğlu, Furkan Dural, İlhan Topatar, Burak Topçu, Okan Sarı, Emre Vezir ve Abdullah Bayraktar 11'i ile çıkan Yeşil-Mavili ekipte 60'ıncı dakikada Abdullah yerini Soner Özdemir'e, 76'da İlhan yerini Enes Türüt'e, Okan yerini Musa Eren Karakaş'a ve 88'de Emre Vezir yerini Özgür Kutlu'ya bıraktı.

Ligde 7 hafta geride kalırken Çaykur Rizespor U19 ekibi bu maçlarda 2 kez sahadan mağlup ayrıldı. 5 kez berabere kalan Yeşil-Mavili gençler henüz galibiyetle tanışamadı. Puanını 5 yapan gençler, puan tabblosunda da bir sıra daha gerileyerek haftayı 17'nci sırada tamamladı.

Çaykur Rizespor U19 takımı, yoğun lig temposunda bu kez 4 gün sonra 25 Nisan Pazar günü saat 13.00'de oynayacağı 8. Hafta maçında sahasında 15 puanlı Gençlerbirliği U19 ekibini konuk edecek.