Çaykur Rizespor U19 başladığı gibi bitirdi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, deplasmanda karşı karşıya geldiği Eskişehirspor U19 takımıyla golsüz berabere kalarak 1 puana razı oldu.

U19 Elit B Ligi 21. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde sahasında 6-1 mağlup ettiği Eskişehirspor U19 takımıyla bu kez deplasmanda yenişemedi.

Başladığı gibi goplsüz beraberlikle tamamlanan maça Yeşil-Mavili U19 takımı sahaya kalede Berat Papaker olmak üzere Emre Şimşek, Emirhan Metin Saka, Habil Özbakır, Muhammet Mert Karaca, Ömer Ali Danışmaz, Devrim Deniz Kutanis, Ali Kemal Aslankaya, Baran Atasever, Eren Durmuş ve Enes Kapan 11’i ile çıktı. İkinci yarının hemen başında Baran yerini Fatih İsa Çoruhlu’ya bırakırken Enes ise 90’ıncı dakikada yerine Fatih Gelen’e bıraktı.

Ligde üçüncü kez sahadan berabere ayrılan Çaykur Rizespor U19 takımı 39 puana yükseldi ve grupta 3’üncü sıradaki yerini korudu. Puanını 28 yapan Eskişehirspor U19 takımı ise 11’inci sıradaki yerinde kaldı.

Çaykur Rizespor U19, 22. Hafta karşılaşması için Sakaryaspor U19 takımıyla oynayacağı maçı 21 Şubat tarihinde oynayacak. Bu haftayı BAY geçecek olan Yeşil-Mavili ekip bir sonraki maçını 17 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’da İstanbul deplasmanında 23. Hafta maçı olan Pendikspor U19 takımıyla oynayacak. Genç Atmacalar ligin ilk devresinde sahasında rakibini 3-0 mağlup etmişti.