Çaykur Rizespor U19, Başakşehir ile 1 puana razı oldu

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı deplasmanda Medipol Başakşehir U19 takımıyla yaptığı maçı ilk yarıda kaydedilen gollerle 2-2 berabere tamamladı.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 31. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde sahasında 1-0 mağlup olduğu Medipol Başakşehir U19 takımıyla bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk yarıda her iki tarafın da kaydettiği 2'şer gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi. 5'inci dakikada ev sahibi ekip 1-0 öne geçerken 41'inci dakikada Remzi Kolcuoğlu Yeşil-Mavili ekibe beraberliği getirdi. 44'üncü dakikada Alperen Gündoğdu ile Rize ekibi 2-1 öne geçse de 45+3'üncü dakikada ev sahibi ekibin beraberlik golüne engel olamadı ve soyunma odasına 2-2 berabere girdi.

İkinci yarısı ilk yarıya göre daha tempolu geçen maçta her iki ekip de galibiyet için baskı kurdu. Yeşil-Mavili ekibin özellikle ilk çeyrekte üst üste bulduğu pozisyonları değerlendirememesi öne geçme fırsatına mal olurken, Başakşehir ekibinin baskılarını ise güçlü savunmasıyla bertaraf etti. Maçın hakeminin ise takdir haklarını ev sahibi ekipten yana kullanması gözlerken kaçmadı.

Geçen hafta sahasında Fenerbahçe U19 ekibini 2-1 mağlup ederek İstanbul'a moralli giden Çaykur Rizespor U19 ekibi, aldığı bir puan ile ligdeki puanını 41'e ulaştırdı. Medipol Başakşehir U19 ekibi ise 35 puana ulaştı.

Yeşil-Mavili ekip üst üste oynayacağı 3 deplasman maçından ilkini Başakşehir karşısında oynarken, 01 Mayıs Pazar günü saat 12:00'da 32. Hafta maçı için Göztepe U19 takımıyla ikinci deplasman mücadelesini, 07 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00'da ise 33. Hafta maçı için Altay U19 takımıyla üçüncü deplasman mücadelesini yaparak 23 gün sonra 14 Mayıs'ta yeniden kendi seyircisi önüne çıkacak.

Çaykur Rizespor U19 tek golle mağlup oldu