Çaykur Rizespor U17'den kar altında 3 puan

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U17 takımı, kar yağışı altında çıktığı maçta MKE Ankaragücü U17 takımını 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U17 Ligi A Grubu 21. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U17 takımı, ligin ilk devresinde deplasmanda golsüz berabere kaldığı MKE Ankaragücü U17 takımını bu kez sahasında konuk etti.

Rize'yi sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle rakip takım yöneticileri karşılaşmanın oynanmamasını talep etse de hakem Musa Topaloğlu maçın oynanmasına karar verdi.

Kar yağışından dolayı zorlu şartlarda oynanan karşılaşmada futbolcular soğuktan etkilenmemek için sert bir oyun ortaya koydular. Topun ilerlemediği zeminde ise uzun toplarla sonuca gitmeye çalışan takımlardan Çaykur Rizespor ilk yarının 37'nci dakikasında Yaşarcan Çerman'ın ayağından bulduğu golle 3 puanın sahibi olan taraf oldu. Ev sahibi ekipte Musa Eren Karakaş'ın attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Grupta düşme hattı potasından uzaklaşmak isteyen Çaykur Rizespor U17 takımı çok önemli bir 3 puan daha alarak puanını 23'e çıkarttı. Düşme hattı potasındaki MKE Ankaragücü U17 takımı ise 15 puanda kaldı.

Yeşil-Mavili gençler, 15 Şubat Cumartesi günü saat 12.00'de oynayacakları 22. Hafta maçında, ilk devre sahasında 5-1 mağlup olduğu Galatasaray U17 deplasmanına konuk olacaklar.