Çaykur Rizespor U16 üst üste 2 deplasman maçından da boş dönmedi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U16 takımı, üst üste oynadığı zorlu iki deplasmandan da birer puanla Rize'ye döndü.

U16 Gelişim Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Çaykur Rizespor U16 takımı, sezonun 3’üncü ve son devresinde üst üste oynadığı 2 deplasman mücadelesinden de birer puan aldı.

Beşer haftalık 3 devreden oluşan ligin ilk maçında sahasında 2-0 mağlup olduğu Demir Grup Sivasspor U16 takımına, deplasmanda ise 4-1 mağlup olan Genç Atmacalar, grupta açık ara ve namağlup lider durumda bulunan Sivas ekibiyle bu kez deplasmanda golsüz berabere kaldı. 34 puanlı lider Sivas ekibine ilk puan kaybını yaşatan Genç Atmacalar ise bir hafta sonra Yılport Samsunspor deplasmanına konuk oldu.

Samsun ekibiyle deplasmanda oynadığı sezonun ilk maçında sahadan 1-0 mağlup ayrılan, rakibini sahasında konuk ettiği ikinci maçta ise 2-0 mağlup olan Genç Atmacalar, yine deplasmanda mücadele ettiği rakibiyle bu kez 1-1 berabere kaldı.

İlk yarıda 1-0 geriye düştüğü maçtan 68’inci dakikada Muhammet Başparmak’ın attığı golle 1-1 tamamlayan Hakan Turanlı yönetimindeki Yeşil-Mavili U16 ekibi, üst üste oynadığı iki deplasman mücadelesinden hanesine birer puan daha ekleyerek 20 puana ulaştı ve 3’üncü sıradaki yerini korudu. Rakibinin gruptan çıkma şansını sona erdiren U16 ekibi, 2 puan fark bulunan Trabzon ekibiyle ise gruptan çıkma mücadelesini sürdürüyor.

3 maçın kaldığı ligde 26 Mart Pazar günü saat 14.00’da sahasında Bitexen Giresunspor U16 takımını konuk edecek olan Genç Atmacalar, rakibini sahasında konuk ettiği ilk maçta 2-0, deplasmanda karşı karşıya geldiği ikinci maçta ise 1-0 mağlup etmişti.