Çaykur Rizespor U15 iyi başladı, kötü bitirdi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U15 takımı, öne geçtiği maçta sahasında konuk ettiği Lider Trabzonspor U15 takımına 3-1 mağlup oldu.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U15 Ligi 4. Grup 17. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U15 takımı, ligin ilk devresinde deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Lider Trabzonspor U15 takımını bu kez sahasında konuk etti.

Mehmet Cengiz Tesislerinde oynanan maça Çaykur Rizespor’un Dağdibi Taraftar Grubunun başı çektiği yoğun bir taraftar desteği altında başlayan Yeşil-Mavili Gençler 5’inci dakikada Musa Eren Karakaş’ın pasında Güvenç Usta’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 12’nci dakikada ise konuk Trabzonspor ekibi Efe Birinci’nin golü ile beraberliği buldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılıklı ataklarla devam eden ikinci yarıda Yeşil-Mavili ekip ilk yarıda olduğu gibi net pozisyonlarda son vuruşları başarıyla tamamlayamayınca farka gitme fırsatından olurken konuk ekip ise bu şanslarını iyi değerlendirdi ve 67’nci dakikada Batın Öztürk’ün attığı golle 2-1 öne geçti. 72’nci dakikada ise Uğurcan Şebelek’in kaydettiği gol maçın skorunu belirledi ve Bordo-Mavili gençler sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Geçen hafta Malatyaspor deplasmanından aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından üçüncü mağlubiyetini elde eden Çaykur Rizespor U15 ekibi, grubunda 29 puanda ve 4’üncü sırada kaldı. Trabzonspor U15 ekibi ise 40 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

Yeşil-Mavili U15 ekibi, 20 Ocak Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 18. Hafta ve aynı zamanda 2. Devrenin son maçında 3 puanla grup sonuncusu olan Tetiş Yapı Elazığspor U15 deplasmanına konuk olacak. Çaykur Rizespor U15 ekibi, ligin ilk devresinde sahasında konuk ettiği rakibini 5-3 mağlup etmişti.

Çaykur Rizespor U15: 1 – Trabzonspor U15: 3

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri

Hakemler: Ömer Kösoğlu, Merve Kopuz, Ayça Musaoğlu

Çaykur Rizespor U15: Emre Ezen, Eren Emre Aydın, Hüseyin Uzun, Eyüp Ali Çelik, Tayfun Ferah, Enes Aygın (dk 73 Emirhan Yılmaz), Musa Eren Karakaş (dk 58 Can Polat Uzun), Emre Şimşek, Remzi Kolcuoğlu, Alperen Gündoğdu (dk 75 Muhammet Torlak), Güvenç Usta (dk 76 Caner Sevin)

Yedekler: Mahmut Adil Çelik, Miraç Gürel, Kayahan Karafil

Teknik Sorumlu: Selim Küçükmustafa

Trabzonspor U15: Muhammet Emir Keskin, Ali Selçik, Muzaffer Anıl Türkmen, Oğuz Çolak, Mustafa Mert Topal (dk 54 Rüzgar Esen Bostan), Salih Emin Sebetçi, Nuri Altuntaş (dk 54 Gökdeniz Kazaz), Mustafa Eren Keskin (dk 68 Hasan Sırtlı), Niyazi Kılıç (dk 60 Uğurcan Şebelek), Batın Öztürk, Efe Birinci

Yedekler: İbrahim Melik Yılmaz, Yunus Emre Köse, Ali Şahin Yılmaz

Teknik Sorumlu: Mustafa Güven

Sarı Kartlar: Güvenç, Enes, Emre Şimşek (Ç.Rizespor), Nuri (Trabzonspor)

Goller: dk 5 Güvenç Usta (Ç.Rizespor), dk 12 Efe Birinci, dk 67 Batın Öztürk, dk 72 Uğurcan Şebelek (Trabzonspor)