Çaykur Rizespor U15 galibiyet serisini 3'ledi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U15 takımı, deplasmanda karşı karşıya geldiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor U15 takımını 3-2 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü.

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U15 Ligi 4. Grup 6. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U15 takımı, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor U15 takımıyla karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 2-2 berabere biten maçın sonunda gülen taraf Genç Atmacalar oldu. Maçın 4’üncü dakikasında Çaykur Rizespor, Tayfun Ferah’ın pasında Kaptan Musa Eren Karakaş’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 23’üncü dakikada ev sahibi Erzurumspor, Hilmi Mert Özsoy’un golü ile beraberliği sağladı. 29’uncu dakikada Çaykur Rizespor bu kez Güvenç Usta’nın pasında yine Musa Eren Karakaş’ın topu filelerle buluşturmasıyla 2-1 öne geçti. 38’inci dakikada ise Erzurum ekibi yine Hilmi Mert ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı 2-2 bitti.

İkinci kırk dakikada her iki ekip de galibiyet için karşılıklı ataklar geliştirirken 57’nci dakikada ev sahibi Erzurumspor’da Musa Uzun’un kendi kalesine gol atmasıyla Yeşil-Mavili Gençler 3-2 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Genç Atmacalar’ın golcü ismi Musa Eren Karakaş galibiyetin mimarı olurken, takımın şimdiye kadar oynadığı 5 maçta kaydettiği 16 golün 6’sına imzasını attı.

Gruptaki üçüncü galibiyetini elde eden Çaykur Rizespor U15 takımı 11 puanla 3’üncü sırada haftayı tamamlarken, Lider Trabzponspor U15 takımıyla birlikte grupta namağlup yoluna devam eden bir diğer ekip oldu. Erzurumspor U15 takımı ise 7 puanda ve 6’ncı sırada kaldı.

Yeşil-Mavili Gençler, 21 Ekim Pazar günü saat 13.00’de sahasında oynayacakları 7. Hafta karşılaşmasında 13 puanla 2’nci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor U15 takımını konuk edecek.

Öte yandan aynı gün yine deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor U14 takımıyla karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor U14 takımı ise sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Yeşil-Mavili U14 ekibi, 9 takımlı grupta 2 puanla 8'inci sırada yer alıyor.

İlgili Haber

Çaykur Rizespor'un gelecekleri: Musa Eren Karakaş