Çaykur Rizespor U15'den gol yağmuru: 7-0

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U15 takımı, sahasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor U15 takımını gol yağmuruna tutarak sahadan 7-0 galip ayrıldı.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U15 Ligi 4. Grup 15. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U15 takımı, ligin ilk devresinde deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor U14 takımını bu kez sahasında konuk etti.

İlk yarıyı 5-0 önde tamamlayan Yeşil-Mavili U15 ekibi, 11’inci dakikada Alperen Gündoğdu’nun golü ile 1-0 öne geçerken, 18’inci ve 26’ncı dakikalarda Musa Eren Karakaş, 23’üncü dakikada Tayfun Ferah ve 32’inci dakikada Remzi Kolcuoğlu’nun golleri ile ilk devrenin skorunu belirledi. İkinci yarının hemen başında 43’üncü dakikada Güvenç Usta takımını 6-0 öne geçirirken bu devrenin diğer ve aynı zamanda maçın skorunu da belirleyen golü yine Güvenç’ten 65’inci dakikada geldi.

Bu maçta iki gol kaydeden Musa Eren Karakaş toplam gol sayısını 13’e yükselterek geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da takımın en çok gol atan ismi olmayı sürdürüyor. Yine iki gol atan Alperen Gündoğdu da bu sezonki toplam gol sayısını 11’e çıkarttı. Güvenç Usta 8 gole ulaşırken Remzi Kolcuoğlu da 5 gole ulaşmış oldu. Sezon başında Pazarspor’dan transfer edilen Tayfun Ferah ise, Musa Eren Karakaş’ın kullandığı köşe vuruşunda kaydettiği kafa golüyle Yeşil-Mavili forma altındaki ilk golüne imza attı.

 İki hafta önce Gazişehir Gaziantep deplasmanından 6-1’lik galibiyetle dönen ve geçen haftayı BAY geçen Yeşil-Mavili U15 ekibi, üst üste dördüncü galibiyetini alarak 29 puana yükseldi ve haftayı 2’nci sırada tamamladı. 13 puanda kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor U15 takımı ise 7’inci sırada kaldı.

Çaykur Rizespor U15 ekibi, 06 Ocak 2019 Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı ligin 16. Hafta maçında, Evkur Yeni Malatyaspor U15 deplasmanına konuk olacak. U15 ekibimiz ligin ilk devresinde sahasında konuk ettiği rakibini 3-1 mağlup etmişti.

Çaykur Rizespor U15: 7 – Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 0

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri 3 Nolu Sentetik Saha

Hakemler: Kerim Uzun, Cem Köroğlu, Coşkun Eksilmez

Çaykur Rizespor U15: Emre Ezen (dk 52 Mahmut Adil Çelik), Eren Emre Aydın, Hüseyin Uzun, Eyüp Ali Çelik, Tayfun Ferah, Emirhan Yılmaz (dk 63 Hüseyin Eren), Musa Eren Karakaş, Emre Şimşek (dk 60 Muhammet Torlak), Remzi Kolcuoğlu, Alperen Gündoğdu, Güvenç Usta (dk 68 Efe Karaahmet)

Yedekler: Caner Sevin, Can Polat Uzun, Enes Aygın

Teknik Sorumlu: Selim Küçükmustafa

Büyükşehir Belediye Erzurumspor U15: Muhsin Akbaş (dk 41 Abdulhabip Şentürk), İslam Uğurcan Mengi, İbrahim Mutlu, Medet Üzümcü (dk 75 Eren Can Koçak), Buğra Kızılca, Kaan Sağlam, Ebubekir Kökyayla, Muhammet Doğukan Akdoğan (dk 64 Yakup Ün), Furkan Çevik (dk 52 Muhammet Sümbül), Alperen Karaca (dk 46 Muhammet Can Ayaz), Hilmi Mert Özsoy

Yedekler: Muhammet Can Aydın, Barış Baran Kılıç

Teknik Sorumlu: Erhan Göğtaş

Sarı Kartlar: Hüseyin, Emre Şimşek, Güvenç (Ç.Rizespor), Ebubekir (B.B. Erzurumspor)

Goller: dk 11 Alperen Gündoğdu, dk 18, dk 26 Musa Eren Karakaş, dk 23 Tayfun Ferah, dk 32 Remzi Kolcuoğlu, dk 43, dk 65 Güvenç Usta (Ç.Rizespor)