Çaykur Rizespor U15'den gol düellosu

TAKİP ET

Spor Toto Gelişim Elit U15 Ligi 4. Grup 2. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U15 takımı, evinde konuk ettiği Hatayspor U15 takımı ile 3-3 berabere kaldı.

Güneysu İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya Selim KüçükMustafa yönetimindeki U15 takımı sahaya Kalede Emre Ezen olmak üzere Kayahan Karafil, Hüseyin Uzun, Eyüp Ali Çelik, Muhammet Torlak, Can Polat Uzun, Musa Eren Karakaş, Emre Şimşek, Remzi Kolcuoğlu, Caner Sevin ve Güvenç Usta 112i ile çıktı. Maçta Kayahan 30’uncu dakikada yerini Enes Aygın’a bırakırken, Remzi ise 65’inci dakikada yerini Emirhan Yılmaz’a bıraktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 2’nci dakikada Genç Atmacalar 2’nci dakikada Caner Sevin’in kafa golü ile 1-0 öne geçti. 16’ncı dakikada konuk Hatay ekibi Efe Şahin ile beraberliği yakaladı. 22 ve 28’inci dakikalarda Hatayspor’da Devrim Ali Yanık üst üste attığı iki kafe golü ile skoru 3-1’e taşıdı ve ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda 54’üncü dakikada Musa Eren Karakaş’ın attığı golle Yeşil-Mavili ekip skoru 3-2 yaparak farkı bire indirdi. Maçın 60’ıncı dakikasında Eyüp Ali Çelik ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını on kişi bıraktı. 79’uncu dakikada on kişi kalan Genç Atmacalar bu kez Güvenç Usta’nın kafa golü ile skora eşitlik getirerek sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldılar.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor U15 ekibi, ikinci maçından da beraberlikle ayrılarak 2 puan topladı. Grubunda ise 7’nci sırada yer aldı.

Çaykur Rizespor U15 takımı 23 Eylül Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 3. Hafta karşılaşmasında 3 puanlı Giresunspor deplasmanına konuk olacak.