Çaykur Rizespor U15'den 2 avans 4'te biter

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U15 takımı, ilk yarıyı 2-0 yenik tamamladığı maçta Lider Trabzonspor U15 takımını deplasmanda 4-3 mağlup etti.

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U15 Ligi 4. Grup 26. Hafta maçında Çaykur Rizespor U15 takımı, deplasmanda Trabzonspor U15 takımıyla bu sezon üçüncü kez karşı karşıya geldi. Yeşil-Mavili Gençler, ligin ilk devresinde deplasmanda 3-0 ve ikinci devre sahasında 3-1 mağlup olduğu rakibini bu kez 4-3’lük skorla geçti.

Çaykur Rizespor U15 takımı, bu sezon ikinci kez deplasmanda karşı karşıya geldiği Bordo-Mavili takıma karşı ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. Ev sahibi takım 15’inci dakikada Batın Öztürk ve 31’inci dakikada Oğuz Çolak’ın golleri ile soyunma odasına avantajlı girdi.

İkinci yarıda üstünlüğü eline alan Yeşil-Mavili gençler 50’nci dakikada Alperen Gündoğdu’nun verdiği pasta Musa Eren Karakaş’ın attığı kafa golü ile skoru 2-1 yaptı. 71’inci dakikada bu kez ilk golün sahibi Musa Eren’in verdiği pasta topu filelere gönderen isim Güvenç Usta oldu ve takımı adına beraberliği sağladı. 75’inci dakikada ev sahibi ekip Hasan Sırtlı’nın golü ile 3-2 öne geçse de golden dört dakika sonra Güvenç Usta bu kez Tayfun Ferah’ın pasında kaydettiği kafa golüyle yeniden takımı adına beraberliği sağladı. Maçta son sözü 83’üncü dakikada Emre Şimşek söyledi ve Eren Emre Aydın’ın verdiği pasta topu filelere göndererek Yeşil-Mavili ekibin sahadan 4-3 galip ayrılmasını sağlayan golü kaydetti.

Bu sezon üç kez mücadele ettiği Trabzonspor karşısında ilk kez puan alan Çaykur Rizespor U15 takımı ligin bitimine bir hafta kala puanını 51’e yükselterek 3’üncü sıradaki yerini korusa da Türkiye Şampiyonası şansını kaybetmiş oldu. Trabzonspor U15 takımı ise 58 puanda kalarak liderliğini korudu.

Çaykur Rizespor U15 ekibi, 7 Nisan Pazar günü saat 13.00’de sahasında oynayacağı ligin son maçında 4 puanla lig sonuncusu olan Birevim Elazığspor U13 ekibini konuk edecek. Yeşil-Mavili ekip bu sezon iki kez karşılaştığı rakibini ilk maçta sahasında 5-3, ikinci maçta ise deplasmanda 8-0 mağlup etmişti.