Çaykur Rizespor topbaşı yaptı

TAKİP ET

TFF 1. Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde başladı.

Çaykr Rizespor, 2022-2023 futbol sezonu hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesislerinde başladı.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmana yeni transferlerden Cihan Topaloğlu ve Hakan Yavuz da katıldı. Ayrıca takım kaptanı Gökhan Gönül’ün yanı sıra kaleci Tarık, Eren Albayrak, Kubilay Kanatsızkuş, kiralıktan dönen futbolcular ve genç oyuncular ile yabancı oyunculardan Dokovic, Dabo ve Bolaise de idmana çıkan isimler oldu.

Geçen yılki yanlışların tekrarlanmaması adına ligin bitimine 2 hafta kala her şeyi planladıklarını belirten Teknik Direktör Bülent Korkmaz, "Mevki ve oyuncusuna kadar her şey hazırdı ama kongre sürecinden dolayı bu oluşamadı. Oyuncularla ve mevkilerle ilgili toplantımızı yeni yönetimimizle yaptık. Verdiğimiz rapor doğrultusunda bugünden itibaren girişimlerde bulunulacak. İnşallah en kısa zaman içerisinde transferler hallolacak." dedi.

Yeşil-Mavili ekibi yeniden Süper Lige yükseltmek istediklerini söyleyen Korkmaz, transferde yerli oyunculara yöneldiklerini ve 1 Temmuz'da 2. etap kamp çalışmalarına Erzurum'da başlayacaklarını sözlerine ekledi.