Çaykur Rizespor Stjepan Tomas ile anlaştı

TAKİP ET

Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Hırvat çalıştırıcı Stjepan Tomas ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından yönetim, daha önce Rizespor'da görev yapan Okan Buruk'un yardımcısı Stjepan Tomas ile anlaştı.

Bu sezon başında Başakşehir ardından Antalyaspor ile sözleşme imzaladığı için Çaykur Rizespor'da üçüncü sözleşmesini imzalayamayacak ve sahaya çıkamayacak olan Tomas'ın yerine Çaykur Rizespor'da prolisansı bulunan Mehmet Ali Karaca takımın başında olacak.

Hırvat çalıştırıcı, bu sezonBaşakşehir'de yardımcı antrenörlük ve Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktörlük yaptığı için Türkiye Futbol Federasyonu kurallarına göre, Süper Lig'de 3'üncü bir takım çalıştıramıyor.

Bu nedenle Tomas, Karadeniz ekibi ile resmi sözleşmeye imza atarsa gelecek sezon takımın başında sahaya çıkabilecek. Yeşil mavililer, Süper Lig'in 33 ve 34'üncü haftalarında Rizeli teknik direktör Mehmet Ali Karaca ve yardımcı antrenörler yönetiminde maçlara çıkacak.