Çaykur Rizespor, sosyal medyasından inceyi gönderdi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, sosyal medya hesabından paylaşılan video, 03 Haziran 2017 tarihine ince gönderme yaptı.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, ligin 34. Hafta maçında bugün saat 16.00'da sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

Karadeniz derbisinde her ik ekip 40'ıncı kez karşı karşıya gelirken, karşılaşmayla ilgili resmi sosyal medya hesaplarından maç duyurusu videosu paylaşan Yeşil-Mavili ekip, 03 Haziran 2017 tarihine yaptığı ince göndermeyle taraftarlarından alkış aldı.

Videoda Çaykur Rizespor'un kuruluş tarihinden itibaren ve Süper Lig'e yükseldiği dönemler hatırlatılırken, 03 Haziran 2017 tarihinde ise ekran karartıldı ve Rizespor'un küme düştüğü o tarihe dikkat çekildi.



03 Haziran 2017 tarihinde ne olmuştu?

2016-2017 Futbol Sezonunda son haftaya Çaykur Rizespor 33 puanla küme düşme hattında, Bursaspor ise 35 puanla bir üst sırada yer alarak girmişti.

Son hafta Çaykur Rizespor sahasında Alanyaspor'u, Trabzonspor ise sahasında Bursaspor'u konuk ediyordu. Rizespor rakibini 1-0 mağlup etmiş ve Trabzonspor ise 1-0 önde olduğu maçta Bursaspor'a 2-1 mağlup olmuştu.

Ersun Yanal yönetimindeki Bordo-Mavili ekibin o gün sergilediği performans ve maçtan sonra ortaya çıkan bazı detaylar tarihe kara bir gün olarak geçmiş, dönemin Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan "Bu şehir bunu unutmaz" diyerek, o tarihi cümleye imza atmıştı.