Çaykur Rizespor seriyi bozmadı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Manisa FK ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Manisa FK deplasmanına konuk olan Çaykur Rizespor, ilk yarıda yediği 2 gole ikinci yarıda cevap verdi ve karşılaşmadan 2-2 berabere ayrıldı 

Ev sahibi ekibin gollerini 30'uncu dakikada Adem Büyük ve 37'nci dakikada Çaykur Rizespor'dan Kerem Kalafat kendi kalesine atarken, Çaykur Rizespor'un gollerini ise 66'ncı dakikada Bolasie ve 87'nci dakikada Emircan kaydetti.

Dört maçtır yenilmezlik serisini sürdüren ve puanını 14'e yükselten Yeşil Mavililer, 29 Ekim Cumartesi günü saat 13:30'da deplasmanda oynayacağı 11. Hafta maçında Beyçimento Bandırmaspor'a konuk olacak.

Kaybetmedik ama kazanmamız lazımdı

Maçın ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını ve özellikle savunma hattının iyi oynayamadığını söyleyerek, "İkinci yarı oyuncu değişiklileriyle beraber ve oyuna sonradan giren oyuncuların skoru değiştirmesi çok önemliydi. Kaybetmedik ama kazanmamız lazımdı. Her maç kazanmak için oynuyoruz. Böyle git geller yaşamamamız lazım. İlk yarı değil ama ikinci yarıdan memnunum" dedi.