Çaykur Rizespor Pohjanpalo ile yılmadı: 2-2

TAKİP ET

Çaykur Rizespor sahasında oynadığı ve 2 kez geriye düştüğü maçta Pohjanpalo'nun golleriyle Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftasında ikinci devrenin ilk maçında Çaykur Rizespor, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

İlk yarıda 25'inci dakikada Batshuayi'nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 konuk ekip Beşiktaş soyunma odasına 1-0 önde girerken, Yeşil Mavililer ikinci devrede 55'inci dakikada Pohjanpalo ile beraberliği yakaladı. 60'ıncı dakikada Beşiktaş bu kez 17 yaşındaki genç oyuncusu Emirhan İlkhan ile skoru 2-1 yaparak bir kez daha öne geçti. Çaykur Rizespor bu gele 69'uncu dakikada yine Pohjanpalo ile cevap verdi ve bir kez daha beraberliği yakaladı. 85'inci dakikada Rizespor'da Gökhan Gönül'ün ve Beşiktaş'ta Montero'nun kırmızı kart görmesiyle her iki takım da 10 kişi kaldı. 7 dakika uzatmaların oynandığı maç 2-2 berabere tamamlandı.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 18'e çıkardı ve haftayı averajla 19'uncu sırada tamamladı. Beşiktaş ise 29 puana ulaştı ve 9'uncu sırada haftayı tamamladı.

Yeşil Mavililer, 15 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da oynayacağı 21. Hafta maçında Vavacars Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak.