Çaykur Rizespor plakaları sıraya dizdi

TAKİP ET

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle hem kendi plakasını, hem de rakiplerinin plakasını tablolara yazıyor.

Ligin ikinci devresine Sumudica ile başlayan ve 7 haftada 3 puan toplayabilen Çaykur Rizespor, Sumudica'nın "Mourinho gelse de bu takımda iş yapamaz" söyleminin aksine Bülent Uygun hem 7 maçta 14 puan toplayarak, hem de takıma aşıladığı özgüven ile aslında yapılabilecek çok şeyin olduğunu gösterdi.

Yeşil-Mavili ekip son 7 haftada elde ettiği başarılarla hem puanını 42'ye yükseltip taraftarın hesap kitap derdine son verdi, hem de hem puan tablosunda, hem de skor tablosundaki sonuçlarla ilginç bir istatistiğe de imza attı.

Plakaların Efendisi

Çaykur Rizespor, ligin 30. Hafta maçında sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 31'e yükseltmiş ve elde ettiği galibiyetle puan tablosuna Hatay'ın plakasını yazmıştı.

Ligin 31. Haftasında bu kez Galatasaray'ı deplasmanda 4-3 mağlup eden Yeşil-Mavili ekip, hem skor tablosunda 34'ü yazmış, hem de puan tablosunda 34'e ulaşarak İstanbul takımı Galatasaray'ın da plakasını yazmış oldu.

Yeşil-Mavili ekip son olarak ligin 36. Hafta maçında sahasında İttifak Holding Konyaspor'ı da 5-3 mağlup ederek skor tablosuna Rize'nin plakasını yazarken, puanını 42'ye ulaştırmasıyla da puan tablosuna Konya'nın plakasını yazmış oldu.

Ligin 5. Hafta maçında Yeşil-Mavili ekip MKE Ankaragücü'nü sahasında 5-3 yenerek bir kez daha skor tablosuna Rize'nin plakasını yazmıştı.

Çaykur Rizespor galibiyeti plakasıyla aldı