Çaykur Rizespor, Mustafa Saymak ile 3 yıllık anlaştı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Hollanda Eredivisie Lig'i PEC Zwolle takımında forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Mustafa Saymak'ı 3 yıllığına Yeşil-Mavili renklere bağladı 

Haber: Turgay AYHAN

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Yönetim Kurulu Üueleri Yılmaz Zehiroğlu, İbrahim Tali ve Serkan Karavin eşliğinde 3 yıllık sözleşmeye imza atan genç oyuncu, Çaykur Rizespor'u uzun zamandır takip ettiğini söyleyerek, hedefinin burada kendini en iyi şekilde gösterip kariyerini güçlendirmek olduğunu söyledi.

Aslen Denizli ilinden olan ancak Hollanda'da doğup büyüyen gurbetçi futbolcu, neden Rizespor'u tercih ettiğini şöyle açıkladı; "Çaykur Rizespor büyük bir kulüp. Her zaman Süper Ligde olması gereken, taraftarıyla birlikte büyük bir camia. Ben de bu camiaya katkı sağlamak, taraftarlarımızı sevindirmek ve kendimi göstermerek kariyerimi güçlendirmek istiyorum" dedi. 

Rize'yi çok beğendiğini söyleyen 25 yaşındaki Mustafa Saymak, geçtiğimiz sezon 31 maçın 11’inde ilk on birde başlama şansı bularak PEC Zwolle takımıyla Eredivisie Lig’inde 11 gol 4 asist yapmıştı.