Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü'nden puan alamadı

TAKİP ET

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde ikinci maçına çıkan Çaykur Rizespor, deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig'in 26'ncı Hafta maçında Çaykur Rizespor, ligin ilk devresinde sahasında 2-0 mağlup ettiği MKE Ankaragücü deplasmanına konuk oldu.

Korona Virüs önlemleri kapsamında seyircisiz oynanan maçta ilk yarıda kaydedilen goller maçın skorunu belirledi. 17'nci dakikada Burak Albayrak'ın kendi kalesine attığı golle ev sahibi ekip 1-0 öne geçerken 22'nci dakikada Gerson Rodrigues'in golü ile fark 2'ye çıktı. 45'inci dakikada Denys Garmash'ın golüyle Rizespor farkı bire indirse de 7 dakika uzatmaların gösterildiği maçın ikinci yarısında başka gol gelmedi ve Yeşil-Mavili ekip sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Çaykur Rizespor 25 puanla haftayı 15'inci sırada tamamlarken MKE Ankaragücü ise ilaç gibi 3 puan ile 23 puana yükseldi ve düşmne hattı potasından kurtulma ümitlerini güçlendirdi.

Çaykur Rizespor, 17 Mart Salı akşamı saat 20.00'de 21. Hafta erteleme maçı olan Göztepe deplasmanına konuk olacak ve 22 Mart Pazar günü saat 16.00'da ise sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.